• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisten mesaj: 'Tayyip baba vur desin, Allah için vuracam!'''

Ne yazık ki bu ilk gördüğüm polis konuşmalarından biri değil, resmen şahit de oldum bu tarz konuşmalarına

Beyinleri yıkanmış başka bir sebebi olamaz ergenlik gaza gelme vs değil bu insanda vicdan olur o da kalmamış beyinlerini yıkamışlar,,,

Ne yazık ki bu ilk gördüğüm polis konuşmalarından biri değil, resmen şahit de oldum bu tarz konuşmalarına

Beyinleri yıkanmış başka bir sebebi olamaz ergenlik gaza gelme vs değil bu insanda vicdan olur o da kalmamış beyinlerini yıkamışlar,,,

ah canlarım hep bunları görürsünüz zaten.
akpartiye oy verenlerin çocukları ölsün , yok sakat kalsın, başbakanın ölen annesinin mezarını dağıtın . bunları asla görmezsiniz.

ah canlarım hep bunları görürsünüz zaten.
akpartiye oy verenlerin çocukları ölsün , yok sakat kalsın, başbakanın ölen annesinin mezarını dağıtın . bunları asla görmezsiniz.

Bu nasıl bir hitap şeklidir?

Evet gözlerim gördüm kulaklarımla da duydum polisin tehditlerine şahit oldum !

Nereden nereye bağlantı kuruyorsunuz illa kendinizi her an savunacaksınız ya olmadık yerden olmadık şeyler çıkartıp uyarlayıp yazmakta üzerinize yok sanırım

Ben polis bu tehditleri savururken şahit oldum da size bu lafları yüzünüze mi söylediler? Çoçukları ölsün mezarını dağıtın laflarını insanlıktan çıkmış kişiler ancak dile getirebilir Neyse ki ben sadece kendi görüşüme uygun haberlerin yanı sıra muhalif haberleri ve gelişmeleri de takip ediyorum Bu lafların provokatörler tarafından söylendiğini de gayet iyi biliyorum

Bu başlığın altına yazdığınız son sözler konu dışı Konunun polisin sarf ettiği tehditkar sözler olduğunu hatırlatırım,

Saygılar

Bu nasıl bir hitap şeklidir?

Evet gözlerim gördüm kulaklarımla da duydum polisin tehditlerine şahit oldum !

Nereden nereye bağlantı kuruyorsunuz illa kendinizi her an savunacaksınız ya olmadık yerden olmadık şeyler çıkartıp uyarlayıp yazmakta üzerinize yok sanırım

Ben polis bu tehditleri savururken şahit oldum da size bu lafları yüzünüze mi söylediler? Çoçukları ölsün mezarını dağıtın laflarını insanlıktan çıkmış kişiler ancak dile getirebilir Neyse ki ben sadece kendi görüşüme uygun haberlerin yanı sıra muhalif haberleri ve gelişmeleri de takip ediyorum Bu lafların provokatörler tarafından söylendiğini de gayet iyi biliyorum

Bu başlığın altına yazdığınız son sözler konu dışı Konunun polisin sarf ettiği tehditkar sözler olduğunu hatırlatırım,

Saygılar

polisin de ne kadar zor şartlar altında çalıştığını unutmayın lütfen. teröristle uğraş . gezicisiyle uğraş, sinir falan hiç bir şey kalmıyor. burdaki söyleyen de polis mi o da belli değil. o da bir provokatör olabilir.

polisin de ne kadar zor şartlar altında çalıştığını unutmayın lütfen. teröristle uğraş . gezicisiyle uğraş, sinir falan hiç bir şey kalmıyor. burdaki söyleyen de polis mi o da belli değil. o da bir provokatör olabilir.

Teröristle geziciler aynı kefedeyse size göre cevap vermem bile anlamsızlaşır Ben yine de şunları yeniliyeyim; buradaki adamın polis olup olmadığı muallakta olabilir de benim şahit olduğum tehditlerden sonra bana göre polisin bu lafları gayet rahat bir şekilde ağzından çıkmıştır

Kmi gebertiyor bu adam böcekten bahseder gibi bir insandan bahsediyor. Vatandaşını korumakla görevli olan bir polis gebertirim diyor. Bu ülkede tecavüzcüsü, katili bile gebertilmiyor iyi hal indirimi bilmem nesi derken çıkıveriyor ama eylem yapmak ölmek için bir neden değil mi ya da kamu malına zarar vermek bu yüzden ölmedi mi gencecik insanlar. Başbakandan güç alıyor işte çıkıpta bu ülkenin başbakanı öldüren katil polislere destan yazdınız derse bunlarda böyle der işte diyelim ki polis değil bu şekilde nasıl güvende olucaz. Bugün parka çiçek bırakmaya gidenlere bile, evine pankart asanlara bile şiddet uygulandı gözaltına alındı. Hala yok Erdoğan'a şunu bunu derken iyiydi ama diyorlar o ne kadar yanlışsa bu da yanlış artık başbakan hayranlığından sürekli her hareketini savunmaktan çıkıp yanlışa yanlış demeyi öğrensek kendi vatandaşımızı korumayı öğrensek.

Hesaplar sahte olsa nolur gerçek olsa nolur..
Türk polisi denilince akla gelen profil ortada.

Vatandaşı öldürmek için vuran, yaratılan devlet terörünün baş kahramanları.

Bu değişmez artık. O yüzden hiç şaşırmadım.

bende bizzat şahit oldum aynısı değil ama benzeri tehdit vari konuşmaya. Ama biryerden sonrası sadece vicdana kalıyor sadece vicdan. Tamam görev icabı orda olabilirsin ama amasını yazamıycam ne kalbim ne elim nede aklım yetmiyor gerisine zaten..

Back
X