Polistik over

Bende 7 aylik evliyim. Yasmin kullandım 8 ay oldu bırakalı yani evlenmeden bir ay önce bıraktım. Hiç korunmadim ama hâlâ bir şey yok. Tuhaftır ki 4 aydır düzenli adet olmaya başladım. Ben 5 ay adet olmadığımi biliyorum bekarken. Evlendikten sonra da düzensiz oldum . Tarlusal ile adet olmaya çalışıyordum. Ama 4 aydır düzenli adet oluyorum. Adet olmamayı yani hamile kalmayı isterken

Pko olduğumu biliyordum evlendim hiç korunmadım 9 ay sonra hamile kaldım ikinci çocuğu istedim kilo verdim yumurta takibi yaptırdım 2 yılda anca ham
Bende 7 aylik evliyim. Yasmin kullandım 8 ay oldu bırakalı yani evlenmeden bir ay önce bıraktım. Hiç korunmadim ama hâlâ bir şey yok. Tuhaftır ki 4 aydır düzenli adet olmaya başladım. Ben 5 ay adet olmadığımi biliyorum bekarken. Evlendikten sonra da düzensiz oldum . Tarlusal ile adet olmaya çalışıyordum. Ama 4 aydır düzenli adet oluyorum. Adet olmamayı yani hamile kalmayı isterken

Yasmin adeti düzenliyor zaten düzenli adet olmanız hamile kalmanızı kolaylaştırır hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…