• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polistik overliyim ilk tup bebek denemem olacak bana destek olun lütfen

Puregon, pergoveris, ovitrelle, orgalutran gonal f :) bunları kaç kez kullandığımı hatırlamıyorum İnşallah bunlara gerek kalmaz artık
Herkes anne olur dilerim hayırlı bi vakitte

Polikistik ovel olan hastalarda dikkat edilmesi gereken en önemli şey adetin 3. günü tedaviye başlamak olmalı polikistik over hastalarda tüp bebek tedavisinde çok dikkatli olması gerekir. bende buna dahilim ilk denemem de yanlış tedavi sonucu başarısızlıkla sonuçlandı vucut su toplamamısı gerekir. Dr. kontrolunde olman gerekir. Allah yardımcın olsun.

Polikistik ovel olan hastalarda dikkat edilmesi gereken en önemli şey adetin 3. günü tedaviye başlamak olmalı polikistik over hastalarda tüp bebek tedavisinde çok dikkatli olması gerekir. bende buna dahilim ilk denemem de yanlış tedavi sonucu başarısızlıkla sonuçlandı vucut su toplamamısı gerekir. Dr. kontrolunde olman gerekir. Allah yardımcın olsun.
Amin canım herkesin benimde 3.gun başlandı tedaviye doktorumuz çok kontrollü bugün ignenin 4.günü kan tahlilime bakildi herşey normalmis persembeden itibaren hergün çağırdı bakalim beklicez gorcez artık

Bugün tek embriyo transfer edildi bana şimdi dinleniyorum..
Hayırlısı neyse o olsun
Zahram sonucu aldın mı İnşallah hamilesindir değilsen de kendini bırakma Allah büyük olacak bir gün
Değilim canım maalesef,ağlamaktan içim dışıma cıktı ama ne yapalım nasip rabbim böle uygun gördü.

merhaba,
benimde transferimin bugün 5. günü günler gecmek bilmiyo.. :( haftaya bugün test günüm. transfer gününden beri kasıklarımda agrı göğüslerime dokunamıyorum.. bacaklarım kasıklarımdan cekiliyo.. günde 9 tane progestan alıyorum. 1 tane corasprin ve 1 folic 1. bu ikinci denemem.. blast transferi oldum. benim gibi test gününü bekleyenler belirtilerini yazarsa cok sevinirim..

Değilim canım maalesef,ağlamaktan içim dışıma cıktı ama ne yapalım nasip rabbim böle uygun gördü.
Allah büyük üzülme lütfen zor ama herşeyin bir vakti var ve o vakit gelmeden biz ne yapsak olmayacak sadece dua edip sabredebiliriz..
Allah sana hayırlı evlatlar versin ve tüm isteyenlere evladın oldugunda ubutacaksın bu sıkıntılarını İnşallah :)
Üzülme tamam mı hayat devam ediyor olana kadar ayakta durmamız lazım

Arkadaslar Merhaba ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine baslayacam 2 kez aşılama yaptırdık ama sonuç alamadık. elimde önceki aşılamadan kalan 2 kutu gönül f iğnem mevcut ocak 2015 son kullanma tarihi bana yetismeyecek gibi ziyan olsun istemiyorumilgilenen arkadaşlar varsa yardimci olabilirim

Back
X