- Konu Sahibi politician
-
bence artık eski konularınızdan devam etmeyi deneyin
bence artık eski konularınızdan devam etmeyi deneyin
Buradan hissettiklerini ayrı başlıklar halinde yazmak iyi geliyordur belki. Sonuçta bir sınır olmadığına göre üzmesek kimseyi aslında:) Benim hoşuma gidiyor ayrıca ondaki değişim, kendimi görüyorum. Eski konularda da aradaki tüm yorumları okumak zor oluyor sanki. Yazsın işte kime ne zararı var ki.
Valla bana spor ve kitap okumak en iyi terapi oluyor, tavsiye ederimBu ikisini düzenli yapmaya başladığımdan beri çok mutluyum, ilişkim de daha sağlıklı
1.si sitede aynı başlıklı birden fazla konu acmak yasak bu arkadasın buna benzer birsürü konusu var zaten
2.si bdv bölümünde başka kişilerin konuları aşağıya düşüyo acılıyeti olan konular gorunmuyo
3. sü düşüncemi yazdım düşüncemin üzerine yorum yapmayın lutfen
durmadan aynı konuyu açarak bu konudan sıyrılman çok zor bence
Şimdiye kadar burda kimseyle böyle ters düşmemiştim ama eğer yasaksa zararlıysa bilmem neyse yönetim kapatabilir...bana gercekten burda olmak iyi geliyodu..canınız saolsun..
1.si sitede aynı başlıklı birden fazla konu acmak yasak bu arkadasın buna benzer birsürü konusu var zaten
2.si bdv bölümünde başka kişilerin konuları aşağıya düşüyo acılıyeti olan konular gorunmuyo
3. sü düşüncemi yazdım düşüncemin üzerine yorum yapmayın lutfen
Evet spor olabilir düzenli yürüyüş falan da ..yürüdüğüm zaman deşarj oluyorum zaten ..anlayışlı ve güzel cevabınız için teşekkür ederim :)
Niye bu kadar gerginsiniz ki sanki size bir şey demişim gibi davranmanız falan çok değişik:26: Yasak olduğunu bilmiyordum, sayenizde öğrenmiş oldum. Düzgünce söyleyip uyarabilirdiniz mesela, düşüncemin üstüne yorum yapmayın falan tuhaf olmuş yani. Neyse bana göre problem yok, ben kimse kırılmasın diye söyledim, değiştiği için hevesli ya arkadaş, o açıdan.
gergınlıkle alakası yok ben konuya yorum yapıyorum sız bana yorum yapıyosunuz lütfen konuya yorum yapalım
Bir kitapçıya git..Kızlarcım merhaba yine ben politician :)
Sürekli buraya yazıyorum cünkü burda konusmak beni rahatlatıyor ve sevgilime sarmamı engelliyor...
kusura bakmayın lütfen... Söyledikleriniz benim için cok cok önemli..
Bilenler biliyodur benim sorunumu ama yine de söyleyeyim sevgilimi paranoya dercesinde kıskanıyorum...
Aslında kıskanclık da değil de kontrol etmeye calısıyorum...
Bunu daha önce de sormustum sanırım ama ben kendimi baya bi geri cekmek istiyorum..Kendime yogunlasmak onu umursamamak falan.Bunu taktik olarak değil de iyice özümseyerek yapnak istiyorum..
Tam olarak napmalıyım? Gercekten artık rahat olmak istiyorum..Onu kazanmak için falan değil o beni zaten bırakmıyor öyle bi niyeti de yok ben bunu kendim için yapmak istiyorum...
cevaplarınıız için şimdiden tesekkürler :)
Ben konuya yorum yazmıştım zaten sevgili tolin, fakat senin yorumunun konuyla alakası yoktu, bu sebeple sana yorum yazdım ben de arkadaşımızı üzmeyelim dedim ama bu kadar ters bir tepki beklemiyordum, hepimiz insanız neticede, kimseyi kırmamız gerekmiyor. Eğer ortada yasak bir durum varsa sitedeki yöneticiler zaten el atarlardı. O yüzden hevesli birinin hevesini kursağında bırakmayalım dedim ama anlatamıyorum belli ki. İyi günler size, başka yorum yapmayalım gerçekten.
Bir kitapçıya git..
Kitapları kokusunu içine çek..beğendiğin tüm kitapları al ve okumaya başla.
Sabah çık yürü yürüyebildiğin kadar...
Örgü ör,bilmiyorsan netten öğrenebilirsin..
Günlük tut,çok rahatlatır.
Reca ederim canım..Özel mesaj atamadım size..
Zarifliğinize anlayışınıza ve ilginize çok teşekkürler...
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?