Bebek İkinci El Pompa ve 9-36 Oto Koltuğu Arıyorum!

edck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
18
5
1
Ankara
Merhaba arkadaşlar;
(mümkünse) Ameda Lactalin (ya da lansinoh olabilir) pompa ve 9-36 kilo için oto koltuğu arıyorum.
Her ikisi için de ilk tercihim az ya da temiz kullanılmış olması ve tabii ki makul bir fiyatta olması :KK45: .
Ankara'da oturuyorum ve elden teslim alabilirim.
Elinizde neler var :KK46:

Not: eklemeyi unutmuşum, yeni üye olduğum için öm.den mail adresi ya da telefon atabilirseniz daha rahat iletişim kurarız, ben öm. atamıyorum:KK20:

Oto koltugu ıcın konusabılırız de pompada sanırım daha farklı alternatıflere bakabılırım. Yıne de elinde/evinde farklı ürünler olan arkadaslarla gorusebilirsem sevinirim.

Bende chicco key 2-3 oto koltugu var 15-36 kg olarak geciyor uygunsa foto gönderebilirim

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar,
Haftasonu yatılı misafir olmasından dolayı ilanımla pek ilgilenemedim :oops: Özür diliyorum. Şimdi herkese elimden geldiğince cevap vereceğim.

Sayın Nooption Nooption , anladığım kadarıyla otokoltuğu isofixli değil (öyle ise söyleyebilirseniz sevinirim) Bu yüzden ilgilenemiyorum. Pompa için de mümkünse ilk tercihlerim ameda ya da lansinoh. İstediklerimden birini bulamazsam sizi tekrar rahatsız ederim. Umarım başka bir alışverişte görüşürüz.

Sayın Safir Taht Safir Taht , pompa için ilk tercihim ameda ya da lansinoh. Şayet aradıklarımdan birini bulamazsam sizi de rahatsız edebilirim. Çok teşekkürler ilginize.

Sayın L lilya , sizin için de uygunsa, özelden mailinizi ya da telefonunuzu atarmısınız? Ben ürünü araştırırken siz de resimleri gönderebilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar, pompayı sitedeki başka bir arkadaştan temin ettim. Destek olan herkese çok teşekkürler.
Hala oto koltuğu arıyorum. Elinde olan arkadaşlar iletişime geçebilirse çok sevinirim.

Sayın Nooption Nooption , anladığım kadarıyla otokoltuğu isofixli değil (öyle ise söyleyebilirseniz sevinirim) Bu yüzden ilgilenemiyorum. Pompa için de mümkünse ilk tercihlerim ameda ya da lansinoh. İstediklerimden birini bulamazsam sizi tekrar rahatsız ederim. Umarım başka bir alışverişte görüşürüz.

canım yok isofixli değil .. kısa zamanda bulursun inşallah aradığını..

Merhaba arkadaşlar;
(mümkünse) Ameda Lactalin (ya da lansinoh olabilir) pompa ve 9-36 kilo için oto koltuğu arıyorum.
Her ikisi için de ilk tercihim az ya da temiz kullanılmış olması ve tabii ki makul bir fiyatta olması :KK45: .
Ankara'da oturuyorum ve elden teslim alabilirim.
Elinizde neler var :KK46:

Not: eklemeyi unutmuşum, yeni üye olduğum için öm.den mail adresi ya da telefon atabilirseniz daha rahat iletişim kurarız, ben öm. atamıyorum:KK20:

Canim bende joie stages var oto koltugu isofixli 4 kademe yatarli cift tarafli monte ediliyor....kargo bana ait 310 tl 1 kez kullanildi....

Back
X