Deryacik ...KUAFÖR OLDUM BEN... Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2007 Mesajlar 7.731 Emoji Skoru 10 Puanlar 156 Yaş 39 Yer İstanbul 12 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi demett. #61 bende yapıcam bunlardann
seda__ Seni BekLiyorum Annecim.. Kayıtlı Üye Katılım 7 Kasım 2008 Mesajlar 1.527 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yaş 38 Yer Antalya 14 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi demett. #62 off ya ben kac defa okuduysam anlamadım su battanıyeyı kac ılmekle baslanıyor ayrıca sısle hıc yapamadım sankı tıg gıbı gelıyor bana :) Yanı ben yapamadıgımdan. Ya cok rıca etsem bır daha detaylı anlatabılırmısın ? Sımdıden tesekkur ederım cnm
off ya ben kac defa okuduysam anlamadım su battanıyeyı kac ılmekle baslanıyor ayrıca sısle hıc yapamadım sankı tıg gıbı gelıyor bana :) Yanı ben yapamadıgımdan. Ya cok rıca etsem bır daha detaylı anlatabılırmısın ? Sımdıden tesekkur ederım cnm
gulanne Temmuzda 60 lar Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2009 Mesajlar 1.282 Emoji Skoru 2 Puanlar 158 Yer Muş 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi demett. #63 canım çok güzel eline sağlık
cocostar azimli,sabırlı,kararlı Kayıtlı Üye Katılım 10 Mart 2008 Mesajlar 3.081 Emoji Skoru 83 Puanlar 318 Yer Konya 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi demett. #64 ben de koltuklarıma ve odanın rengine uygun olsun diye siyah beyaz yaptım harika oldu her gören bayılıyor fikir verenlere teşekkürler
ben de koltuklarıma ve odanın rengine uygun olsun diye siyah beyaz yaptım harika oldu her gören bayılıyor fikir verenlere teşekkürler
cocostar azimli,sabırlı,kararlı Kayıtlı Üye Katılım 10 Mart 2008 Mesajlar 3.081 Emoji Skoru 83 Puanlar 318 Yer Konya 27 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi demett. #65 Egelie .!.: Güzel olmuş, bende aynısından kızımın odasına yapmıştım ve çok beğenmişlerdi.. ( benim yaptığımda şu, Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş
Egelie .!.: Güzel olmuş, bende aynısından kızımın odasına yapmıştım ve çok beğenmişlerdi.. ( benim yaptığımda şu, Genişletmek için tıkla... ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş
nurun Rabbim,herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2009 Mesajlar 1.462 Emoji Skoru 117 Puanlar 688 25 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi demett. #66 demett. .!.: . arnavutgüzeli o battaniyeyi bende görmüş olabilirmisin acaba hihoyyyt Güzel Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere mis kokulu yavrular versin inşallah.... Genişletmek için tıkla... o battaniyeyi nasıl yaptınız tarif edebilirmisiniz acaba bende yapmak istiyorum opuyorumnanaktan
demett. .!.: . arnavutgüzeli o battaniyeyi bende görmüş olabilirmisin acaba hihoyyyt Güzel Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere mis kokulu yavrular versin inşallah.... Genişletmek için tıkla... o battaniyeyi nasıl yaptınız tarif edebilirmisiniz acaba bende yapmak istiyorum opuyorumnanaktan
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2010 Mesajlar 1.895 Emoji Skoru 29 Puanlar 118 Yer Diyarbakır 2 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi demett. #67 süper olmuş ya