popmundo oyun sitesi

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
kızlar popmundo diye bi siteye sevdiceğimin üye olduğunu farkettim maillerine bakarken. daha 2 günlük bir üyelik. :44::44:

ama anlamak için bende farklı bir üyelik aldım ve sevdiceğimi takibe aldım

bu oyun hakkında bilgisi olan var mı, yani nedir ne değildir bilmeden üyelik alıp karakter oluşturdum

sırf takipte olabilmek için

olumsuz bişi çıkarmı kızlar bu siteden :44:

korkma bir oyun sitesi yuzunden sevdicegine bir sey olmaz...

Yok artık :) Daha neler yahu..
Oyunda mı oynamasınlar
Yapan adam kafese koysanızda yapar
Ne bu şüphecilik..:44:

Yok artık :) Daha neler yahu..
Oyunda mı oynamasınlar
Yapan adam kafese koysanızda yapar
Ne bu şüphecilik..:44:

of haklısın yaaa...

ama işte öyle mailinde görünce hemen takibe aldım bi anda

neyse oynasın tabi ama ben yinede arada kendi profilimden girer bakarım ne yapıyormuş diye ...

ama oyun hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum da anladığım kadarıyla bir popstar oyunu ..

ve 'yalnızlık treni' diye bi şarkı bestelemiş güya oyunda :44:

bağımlılık derecesinde oynuyordun.hatta para verip vip üyede oldum..
asılmak için mesaj falan atan oluyordu ama sen yüz vermezsen bişey olmaz ..
çok zevkli bir oyundu benim için..

sanatçı oluyorsun turnelere çıkıyorsun şarkı besteleyip konser veriyorsun.
sevgilin oluyor evleniyorsun çocukların oluyor.
polis doktor oluyorsun bunun için yetenek geliştirmen gerekli..

Bir rol yapma oyunu. Çok eğlenceli ve her internet ortamında olduğu gibi niyet önemli. Ben 4 sene oynadım oradaki karakterimi ve bir sorun olmadı...

bilgi için teşekkürler .....

Bir rol yapma oyunu. Çok eğlenceli ve her internet ortamında olduğu gibi niyet önemli. Ben 4 sene oynadım oradaki karakterimi ve bir sorun olmadı...

mail adresini bildiğimi biliyo nişanlım sonuçta zannetmiyorum öyle şey yapacağını ..
ama yinede bende kendi karakterimle takipteyim nişanlımı

Çok severdim ben zor kurtuldum diyebilirim o siteden ama yapmayın Allah aşkına oyunda mı oynamayacaklar bu güvensizlik niye , hayır niyeti kötü olsa bir sürü arkadaşlık sitesi var onlara girer yani. Sizin bildiğiniz bir mail adresi ile girmiş üstelik. Sanmıyorum ki niyeti kötü olsun dediğim gibi amaç farklı olsa bir sürü siteler var ruhunuz duymaz

Ecrin bir derdim var da takılma bence bir süre, fazla etkilenmişsin mantıklı davranmıyorsun. Farklı üyelikle nesini takip ediceksin popmunda bir çeşit rol yapma oyunu, özel mesaj kısımlarını bile oluşturduğu karakterin ağzından yazman tavsiye ediliyor rehberinde, sevgilinin oyunda yarattığı karakter deneyimlerini arttırmak için gidip diğer karakterlerle ilişki kurabilir, flörtleşmeye ya da arkadaşlığa filan gidebilir ama bunlar sanal karakterler, buradan gerçek bir sevgiliyi aldatabileceğini sanmıyorum kimsenin.

Role playing game.
Karakter yaratıp o gibi davranıyorsun.
Hiçbir şey çıkmaz oradan merak etme.
Parkta ayaküstü sevişme kısmı falan vardı ben oynarken.
Başkasıyla seviştiğinde, evlendiğinde falan sorun çıkarma lütfen, oyun sadece.

ayyy yok artık daha neler yaaa..

başka oyun mu yok sanalda .. güzel güzel maç yapsın araba yarışı yapsın dimi ama

bir arkadaşım var popmunda delisi kaç yıldır

karakterlerin oluyor gerçek hayattaki gibi iş, çocuk vs oluyor

takip etsen bişey çıkmaz, ben oynamıyorum ama arkadaşımdan biliyorum bağımlısı oldu

Son cümleee

Hey maşallah oyuna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…