Popo estetiği hakkında bilgisi olan?

Otekidunyali_10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4
1
1
32
ızlar selam ben yağ enjeksiyonu ile popo estetiği yaptırmak istiyorum biraz araştırdım ama kafam çok karıştı çok iri bir popo ve basenlerim olsun istiyorum bu yağ aldırarak popo büyütme olayı aklıma çok yatıyor çünkü incecik bir beniz olurken iri bir popoya sahip oluyorsun kafama takılan iki şeyden biri ben kalıcı olmasını istiyorum kök hücre yöntemiyle olur diyorlar ama doğru mu bilmiyorum bir de üç doktor ismi buldum sizce hangisi bu alanda hangi doktor daha profesyonel daha önce yaptıran var mı aranızda ??
Dr metin Kerem
Dr Alper Tuncel
Dr Levent Coşkun Taşçı

Merhaba bende popo yaptırmak istiyorum ama malesef konuyla ilgili kimseden bilgi ve yardım alamadım siz nasıl yaptınız ? yaptırabildiniz mi ? Yaptırdıysanız nasıl oldu ? Yardımcı olursanız sevinirim

Ben yaptırdım pişmanım. Eriyor yağlar üstelik vücudunuz bozuluyor. Tavsiye etmiyorum. Doktorlar para için gerçeği söylemiyorlar. Bırakın düz kalsın daha ıyı emın olun

Olmuyor elim popoda surekli erkek gibi oluyor.Elbise giydigim zaman sanki lardozum varmış gibi oluyor annemin ve teyzelerimin fiziğı aynı genetik benimkide.Hamilelikten sonra da (5 çocuk )belim genişledi popom iyice duzleştı. Cevabiniz için teşekkür ederim

Sanırım siz yağ transferi yaptırmışsınız evet çok duydum malesef eriyip eski halini alıyor hatta daha kötü sarkma bile olabiliyormuş. Onca para emek çöp teşekkür ederim yine de bilgilendirdiğiniz için ama ben silikon yaptırmayı düşünüyorum. Bu zamana kadar yağ tranferi yaptırıp memnun olan yok en iyisi slikon bence taktır bş ömür kullan

arkadaşlar bilgi vermek için yazıyorum benim bir arkadaşım yağ enjekte ettirdi belinden biraz karnından yağ aldılar ama çok bir değişim olmadı, zamanla da yine düzleşti. doktor yüzde 30u kalır demiş diğerleri eriyormuş. şimdilerde silikon düşünüyor ama o da biraz riskliymiş, hayatı boyunca birşeyin üzerinde oturuyor hissi olurmuş ve enfeksyon riski yüksekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…