Popo Estetiği Yaptıracağım Fikir ve Deneyimlerinizi Bekliyorum Kızlar!

ah ah şu estetik olmasaydı şu kadınlar napardı acaba :37:

Estetiksiz de güzeliz canım çok şükür:)) ama işte insan giydiği yakışsın istiyor popo olmadan ne giysen kuru duruyor kız çocuğu gibi görünmekten bıktım ben şahsen uzun zamandır araştırdığım ve kolay karar vermediğim bir şey. yorumları da o yüzden istedim.

Merhaba

bende meme büyütme lazer lipo ile yag alirtmayi ve alinan yaglarla popomu doldurtmak istiyorum. doktor bey olur dedi ama simdi okudugum kadariyla popoya yag enjekte edildikten sonra sirt üstü yatilmasi yasak ve meme yaptiracaksam yüz üstüde yatamam. gercekten kafam karisti.
Ayrica enjekte edilen yaglarin birazi yok oluyormus peki ozaman popoda biri kücük biri büyük olma ihtimali varmi?? yaptiran varmi ??

Merhaba

bende meme büyütme lazer lipo ile yag alirtmayi ve alinan yaglarla popomu doldurtmak istiyorum. doktor bey olur dedi ama simdi okudugum kadariyla popoya yag enjekte edildikten sonra sirt üstü yatilmasi yasak ve meme yaptiracaksam yüz üstüde yatamam. gercekten kafam karisti.
Ayrica enjekte edilen yaglarin birazi yok oluyormus peki ozaman popoda biri kücük biri büyük olma ihtimali varmi?? yaptiran varmi ??
Bir süre yan yatacaksın demektir canım:) ama işte mantiken kilo verince eriyen yağlar popoda da eriyecektir.kalıcı bir çözüm değil ama sonrasında ağrı sızı çok olmaz diye düşünüyorum. bende alınacak yağ da yok o yüzden silikon düşünüyorum ama silikon yaptıran kimse yok sanırım:/

Kızlar popoya silikon konulduktan sonra popodan enjeksiyon yaptırmamak gerekiyormuş silikon zarar görürmüş ve değiştirmek gerekirmiş. Hastalık var sağlık var yani doktora dur popoma yapma iğne silikon var mı dicez:/ Alternatif bir yol araştırırken Aquafilling diye bir dolgu duydum birkaç doktor yapıyor ve yapan doktorlar uzun süreli diğer dolgular gibi olmadığı içeriğindeki maddelerin sağlığa zararı olmadığını yazıyorlar. Bayram olduğu için ulaşamadım ama bunu araştıracağım bana mantıklı geldi. Aynı gün içinde sosyal hayata devam edebiliyoruz 5-8 sene de kalıcılığı varmış. 5 sene hiç de az bir zaman değil. Deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Back
X