Popo estetiği

kızlar bu popo buyutme amelıyatların yotemlerıne baktıgım da bır cok amelıyat cıkıyor .
protez takımı sılıkon takımı bır de yag enjeksıyon yoluyla buyutme varmıs .
protez ve sılıkon,yag enjeksıyondan basarılı sonuc alamayanlar ıcın uygunmus .
ama bence en mantıkılısı protez ve slıkon gıbı geldı .
neden dersenız ,yag enjeksıyonu sonucta vucudumuzun bolgelerınden alınan yagların enjeksıyon edılmesıyle uygulanan bır yontem.
ve kalıcı bır yontem oldugunu sanmıyorum .kılo verdıgınızı dusunun o zaman yag enjeksyıon edılen bolgede kuculur gıder .
o para da zahmette bosuna gıtmez mı ?
en ıyısı sılıkonu tak omurluk kullan

Slm.Liposcution ile vücut kontorü düzelttirmek ve popo esteği yaptırmak istiyorum. Yaptıran var mı?İstanbuldan İyi bir dr. önerebilir misiniz?
Ben plastik cerrahi hemşiresiyim şunu söyleyebilirim ki aquafiling dolguyla popo şekillendirmek daha güzel hem istediğiniz gibi bir popoya sahip oluyorsunuz hemde 5-8 yıl arasında kalıcılığı en azından popo protezi gibi değil popo protezi koydurursanız ileriki yaşlarınızda vücudunuz sarkmaya başlayacak ve o protezde sarkacak cıkartmak istediğinizde çok kötü bir görüntü olucak çünkü yeri oluşmuş olucak cıkarınca da boşluk kalıcak ve poponuz sarkacak en güzeli aquafilingle şekillendirme daha dik ve yuvarlak bir poponuz olur dr ZAFER ATAKAN bu konuda en iyilerden birisidir tavsiye ederim

Bence en güzeli popoya aquafiling uygulaması 5-8yıl sürüyo popo protezi koydurursanız yaşlandığınız zamanı düşünün onu mutlaka cıkartacaksınız ve yeri boş kalıcak bu işi bir cok kez yaptık o yüzden protezi hiç tavsiye etmem Europlast estetik DR ZAFER ATAKAN bu işde bir numaradır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…