Popoya Yağ enjeksiyonu mümkün mü?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar sorum şu, popo kaldırma ameliyatlarına falan baktım popoda kesiler oluyor. popo kaldırma ise çok kısa süreli kalıcılığı var ve sanırım kullanımı da zahmetlidir. dudağa yağ enjeksiyonu yapıyorlar %40'ının ömür boyu kalcı olduğu söyleniyor. aynı şey poponun dolgun olması istenen yerlerine ya da simetriyi sağlamak için uygun yerlere yapılamaz mı? yani böyle bişey duyan arkadaşlar varsa bilgi verin lütfennnnn

arkadaşlar ikinci yazdığım popo kaldırmadan kasıt iple asma idi. kısa süreli kalıcı dediğim. onu düzeltmek istedim.

arkadaşlar bişeyler yazın. öyle okuyup geçmeyin. herkes memnun mu poposundan :)) başka öneriler de olur.

topiği hevesle açtım ama kimse yorum yazıp bilgi paylaşmamış. sanırım göbek ve bel kısmından alınan yağlar vücutta ki sorunlu bölgelere enjekte ediliyor. araştırmak lazım.

evet dediğin gib canoşum. bununla ilgili "bacak dolgusu yaptıran var mı" topiğine de bakabilirsin. orda yazmıştı bir arkadaş Dr. Cihantimur bu tür uygulamalar yapıyormuş. internetten dr cihantimur yağ enjeksiyonu yaz geliyor

evet ya maalesef vücuttan alınan yağlar o bölgeye ekleniyor..
bende isterdim böyle bir uygulamak yaptırmak ama vücudumda alınacak yağ yokki =(
neremden alıp koyacaklar..

Eğer küçük bir bölgeye doku verilmesi gerekiyorsa o zaman sizin vücudunuzdan alıp orantısızlığı düzeltebilirler..

Fakat poponuzun hiç olmamasından şikayetçiyseniz protez konmasındsan başka çere yok..

Yaptırıp çok memnun olan hastalar biliyorum..

cesaret edememki ben ya..
nekadar acaba maaliyeti

kalça protezi resimleri için googledan estetik resim yazın sitesi geliyor. link vermek yasak diye böle yazdım :roflol:

bel,basen ve göbek bölgesindeki (az da olsa) yağlardan alıp popoya enjekte ediyolar. Az olur falan diye düşünmeyin, bi şekilde sizin istediğiniz gibi yaparlar. Ben yaptırmadım tabiki,ekletmek değil azaltmaya ihtiyacım var:Saruboceq: ama ameliyatlarını izledim defalarca. ızi falanda kalmıyo!

kucultme yaparken kemikten kaynakli genislige de birseyler yapabiliyorlar mi?

Yağ kişinin kendi vücudundan alınsa da,gelecek yıllarda kansere yol açıp açmayacağını bilemeyiz. Alınan yağ dokusunun yapılan işlemler sonrasında kanserli bir hücreye dönüşüp dönüşmeyeceğini bilinmiyo arkadaşlar....düşünenler varsa eğer iyice araştırmasını tavsiye ederim...
popo kaldırma olayı çeşitli sporlarlada mümkün

arkadaslar bazı hormonları etkıleyen ınsanı acaıp guzellestıren egzersızler var
tembel jayjay asla yapmaz ama sız deneyebılırsınız tibetin genclık pınarı ve benim paylasımda bulundugum
callenitics egzersızlerıne bır bakın derım
bır arkadasın goguslerı 6 cm buyumus tıbet ıle
belkı kalca da yuvarlaklasıp dolgunlasabılır

Selam,
popoya kendi yagindan enjekte edilebiliyormus, bunu bana dr. ilker manavbasi demisti, bosluklari istedigin yerleri doldurma imkani varmis.
Saygilar

Benim bir tanıdığımın karnından alınan yağlarla one göğüs yapıldı (göğsü alınmıştı) eğer göğüs yapılabiliyorsa mutlaka popoya da dolgu yapılıyordur. Zararlı olsa bunu doktorların yapçağını pek sanmıyorum

yag enjeksiyonu ile ilgili bende sormustum ama eriyormus ve hangi tarafin ne kadar eridigi belli olmadigindan iki deigisik boyuta popo oluyomus :))

Merhaba.benim basenlerimden slimlipoyla alinan yag popo ustune enjekte edildi.bir kismi eridi suanki goruntude bi sorun yok. Ciddi bi saglik sorunu yaratacagini dusunmuyorum.cok kullanilan bi yontem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…