sevgili günlük günaydın, (burda kimse olmadığı için sana anlatıyorum sevgili diyet günlüğüm:))) perşembe günü detoksum bitti, 3 kg vermiştim, cuma günü diyet programına başlamam gerekiyordu ama perşembe günü afet gibi yağan yağmur ve dolu yüzünden işyeri cuma gününü tatil yaptı ve ben tüm mamalarımı ofiste bıraktığım için tam 3 gün diyete başlayamadım. ve bütün haftasonu full dışardaydım. az yedim, evde jilian yaptım, pazartesi sabah işe gitmeden tartıldığımda 61,800 kg dım. sevindim çünkü en azından detoks boşa gitti sayılmadı. bugün pazartesi ve diyetimi yapmaya başladım. hedefime 6,8 kg kaldı. sabah peynir bol domates, 3 zeytin yedim. ben salatalıktan nefret ederim yiyemem, evde biber yoktu ve yumurtamı doğru haşlayamadığım için kahvaltı tabağımda yoktu. ekmek yeme hakkım vardı ama o da yoktu yemedim. suyumu baş ucuma aldım ve saat 15:00 da ilk öğün mamamı yiyeceğim. en azından 5 gün hiç aksatmadan diyetimi yapmam lazım. cuma günü ne olacak bakalım. cumaya kadar yazmam. bu cumartesi pazar yine dışarda olurum inşallah bozmamak için bir formül bulurum. bu firmanın whatsapp diyetisten desteği var, ordan diyetisyene bazı günler kahvaltı yerine mama yesem akşam dışarı çıktığımda hafif öğün yesem olur mu dedim, yani normalde kahvaltı+mama+mama olması gereken sırayı mama+mama+yemek olabilir mi diye sordum o da bana 3 menü alternatifi gönderdi. bunlardan birini seçip yersiniz dedi. en azından onu yapmaya çalışıcam bakalım.