• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popoyu küçültmeden kilo vereceğim

littleteapot

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
400
253
18
merhabalar.
kilom 60.
sorunum göbek . (sezaryen göbeği :) )
bacaklarım ince ve ben kilo vermek istediğimde otomatikman bacaklarımdan ve popomdan gidiyor.
mekik falan da denedim ama başarılı olamadım. genetik bi karın çevresi kalınlığı var. 57 kiloya indim ama inanılmaz çelimsiz sıska göründüm. göbek hala vardı. pantolonlar yakışmayınca 60a geri dönmeye karar verdim.

önerisi olanlarla diyet ve egzersizlerle bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum.

Birlikten kuvvet doğar

Kısmen benzer sorunlar yaşıyoruz ...

53 kiloda , çöp bacak :) yok basen :) ayvadan hallice göbekte bende var .

Jillian 30 days share videoları var ... onları yapmaya başladığımdan beri göbek bölgesinde gözle görülür bir toparlanma yaşadım ...

Ve tabii düzenli plank yaparak ...

Tavsiye ederim .

günaydın hanımlar:) bende de aynı sıkıntı var, belden aşağım başka insan bel ve yukarısı bambaşka:KK70:göbek çok fazla basen bacak çöp. neyse ben de kendime günlük arıyordum sanırım burası bana uygun oldu, 63 kg, 161 cm ve 36 yaşındayım. hedefim 55, kan ilaçları kullandığım için kilo aldım, geri vermek istiyorum. ayrıca şişkinlik ve kabızlık sorunumda var artık nefes alamıyorum. hani şu dezpack 2+14 gün paketi var ya ondan aldım. 2 gün detoks, sonraki 14 gün diyet kısmı. dün ürünlerim geldi. bugün detoksa başladım. iki gün sürecek, ben çikolatalı olandan aldım. sabah 09 küsürde ilk öğünümü içtim, 3 saat arayla günde 5 kere içicem. suyumu da başucuma koydum. bu arada çalışıyorum, ofisten yazıyorum. azcık gaza ihtiyacım var:olamaz: bakalım ne sonuç çıkacak.

ay takvimine göre detoks da yapılıyor bende onu araştırdım biraz. günlük su tüketimim max 1 bardak :( bazen o bile yok. sigara içiyorum. düzensiz beslenme şeklim var. jillian programına baktım hiçbişey anlamadım. ne level bilmemne.. biri kısaca anlatırsa yapabilirim. yoksa heran cayacak havamdayım:P

günaydın, jilian'a ben de baktım, karmaşık birşey yok, 30 günlük program, level 1 falan yazan günler. 1. günden başla, bence çok etkili bir program olmalı çünkü aynı çalışmayı (bodyfit) spor salonunda yapıyordum çok az kilo vermiştim ama 10 kilo vermiş etkisi olmuştu.
bu arada detoksun ikinci yani son günündeyim, aslında gayet iyi gidiyor ama dün baş ağrısı yaptı akşam. üç saatte bir mamayı içiyorsun. tok tutuyor mu? açlık hissini anında alıyor ama iki saat tutuyor son 1 saati açlıkla geçiriyorum. gerçi sütle yapıyorum bence yoğurtla yapsam daha iyi tutacak midemi. akşam 18:00 ve gece 21:00 da mamayı yoğurtla hazırlayacağım. zaten yarın normal diyet başlıyor. yarın sabah detoksun etkisi kaç kilo yine burdan yazarım.

sevgili günlük günaydın, (burda kimse olmadığı için sana anlatıyorum sevgili diyet günlüğüm:))) perşembe günü detoksum bitti, 3 kg vermiştim, cuma günü diyet programına başlamam gerekiyordu ama perşembe günü afet gibi yağan yağmur ve dolu yüzünden işyeri cuma gününü tatil yaptı ve ben tüm mamalarımı ofiste bıraktığım için tam 3 gün diyete başlayamadım. ve bütün haftasonu full dışardaydım. az yedim, evde jilian yaptım, pazartesi sabah işe gitmeden tartıldığımda 61,800 kg dım. sevindim çünkü en azından detoks boşa gitti sayılmadı. bugün pazartesi ve diyetimi yapmaya başladım. hedefime 6,8 kg kaldı. sabah peynir bol domates, 3 zeytin yedim. ben salatalıktan nefret ederim yiyemem, evde biber yoktu ve yumurtamı doğru haşlayamadığım için kahvaltı tabağımda yoktu. ekmek yeme hakkım vardı ama o da yoktu yemedim. suyumu baş ucuma aldım ve saat 15:00 da ilk öğün mamamı yiyeceğim. en azından 5 gün hiç aksatmadan diyetimi yapmam lazım. cuma günü ne olacak bakalım. cumaya kadar yazmam. bu cumartesi pazar yine dışarda olurum inşallah bozmamak için bir formül bulurum. bu firmanın whatsapp diyetisten desteği var, ordan diyetisyene bazı günler kahvaltı yerine mama yesem akşam dışarı çıktığımda hafif öğün yesem olur mu dedim, yani normalde kahvaltı+mama+mama olması gereken sırayı mama+mama+yemek olabilir mi diye sordum o da bana 3 menü alternatifi gönderdi. bunlardan birini seçip yersiniz dedi. en azından onu yapmaya çalışıcam bakalım.

Kızlar 4 kg verdim üstelik pek becerip diyete uyanadım Çok mutluyum ikinci seti sipariş ettim. Akşamları sevgilimle buluştuğum için hep yedim sıkıntı oldu ama verdim yinede:) fakat şöyle yaptım akşam yiyeceğim kesinse sabah iki öğünü mamadan yedim, o gün çok abarttıysam ve eksik mama yediysem ertesi gün üç öğünü mama yedim cezalandırdım. Haftasonu pek yapamadığım için zaten mamalardan artma oldu. Cezalarda kullandım. Spor yapamadım. Yani demekki tam yapsaydım vermiştim 8 kiloyu ama olsun böyle de gayet mutluyum. İstediğim kiloya düşünce aynı mantık ddvam edicem. Bir gün çok abartırsam ertesi günü cezalandırıcam kendimi. Akşamları sadece protein yerim köfte et falan. Son 4 kilom kaldı devaaaaammm

Kızlar size diyeceğim videoları kesinlikle izleyin ve haftada 5-6 gün bunları yapın alt karın üst karın hepsi toparlanıyor çok güzel, aşırı memnunum.

Bunlardan zor olanları yapmasınız da olur ama üst üste videoları yaparsanız etkisini aşırı gösteriyor.

Back
X