- 16 Temmuz 2023
- 7.312
- 19.292
- 178
- 30
Ayyy bir de o vardı dimiŞu kadar yıl sonra buluşmaya gidiyorum diye konuburayı kullanan arkadaşın okurken delirir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bir de o vardı dimiŞu kadar yıl sonra buluşmaya gidiyorum diye konuburayı kullanan arkadaşın okurken delirir
![]()
Ben orgazm anına ortak olmak istiyorum hemi de zincirleme olarak sjsjsjsAhahah valla keske elimden gelse de hepinizle paylasabilsem o hissi![]()
Tamamen katılıyorum sana bunu şurdaki arkadaşlara da söylermisin lütfenBence sizin Wp grubu kurmanız gerekiyor![]()
Kız bunlar daha foto falan atmıyor, isimlerini bile bilmiyorum wp grubu kuracağız bir de hiç sanmıyorumBence sizin Wp grubu kurmanız gerekiyor![]()
Diğerlerini ikna et ben varımKız bunlar daha foto falan atmıyor, isimlerini bile bilmiyorum wp grubu kuracağız bir de hiç sanmıyorum![]()
Ahshdh onu paylasamam sori, en sevdigim anlardan biriBen orgazm anına ortak olmak istiyorum hemi de zincirleme olarak sjsjsjs
Aman bacım dur sakin ol , derin nefes al, kötü emellerine beni alet etme lütfen bende istediğin şey yokDiğerlerini ikna et ben varımLibidom te şuraya geldi
Edit: Böyle de size şişme bebek muamelesi yapıyor gibi oldu k.bakmayın
Ayyy inanmıyorum püüüüüü yazıklarım olsun sizeKız bunlar daha foto falan atmıyor, isimlerini bile bilmiyorum wp grubu kuracağız bir de hiç sanmıyorum![]()
Paylaşılmaz yaşanır. Orgazm anındaki o tatlı titremeler ve kasılmalarAhshdh onu paylasamam sori, en sevdigim anlardan biri![]()
Yazarken orgazm oldu kiz ahshdhPaylaşılmaz yaşanır. Orgazm anındaki o tatlı titremeler ve kasılmalarbir süre kendinden geçmek, zihnimde düşündükçe
![]()
Farkettin dimi konuyu değiştirmeye çalışıyor birileriAman bacım dur sakin ol , derin nefes al, kötü emellerine beni alet etme lütfen bende istediğin şey yok![]()
Fark ettim fark ettim hem de 360 dereceFarkettin dimi konuyu değiştirmeye çalışıyor birileri![]()
Olmaz dimi öyle bişey bu başlık bizim oldu çünküEn sonunda Mune abla gelip bizi kovalayacak diye korkuyorum![]()
Şimdiye kadar bir şey demedi, kovalamaz bizi herhaldeOlmaz dimi öyle bişey bu başlık bizim oldu çünküAdeta evimdeymiş gibi hissediyorum
![]()
Fark ettim fark ettim hem de 360 derece![]()
180° kız oŞimdiye kadar bir şey demedi, kovalamaz bizi herhaldebirbirimize saç baş dalıp polemiğe girmediğimiz sürece uğramaz buraya
Hangi yorumlar,ben bir şey görmüyorumBu yorumlar ne![]()