PORNO izleyen EVLİ erkekler !!!

Bu konu kisiden kisiye degisir.
Aldatan esi affedende olur suphe icin ayrilanda.
O yuzden sizin midenizle baskalarinki farkli olablr kaldramayabilirsinz ama burada bu konuyu normal gorecek bir cok kadin var. Bu yuzden bence eger icinize sindiremiyosaniz esinizle halletmeniz gerekecek cunku bizim yorumumuz size ne kadar dogru geleblr? Zira ilk sayfada bir uye normal oldugnu ama bu kadr bast bisey icin intiharin asil mesele oldugnu soylems ama siz ona cikismissinz yani sizin esiniz baskalarndan haz aliyosa bunu kaldrablrsnz ama ben kaldramam demissinz.
Bu yuzden eger her fikre acik degilseniz sadce esinzle bu konuyu cozeblrsnz.
 
Ben 3,5senelik evliyim.evliligimin 6.ayinda kocam sabah yanımdan Kalkıp oturma odasinda porno izlemeye gitmişti.tabiki ilk değildi sonda olmadı.sonrasinda birçok kez telefonunda tableti de yakaladım.sonra takip etmeyi bıraktım ama Allah işte sürekli benim karşıma çıkartıyor bir şekilde.basta her erkek izler abartıyorsun diyordu.her defasında tövbe etmeler fln hiçbiri tabiki tutulmadı ne sözler ne yeminler.suanda 7aylik hamileyim hamile kalmadan önce yine yakalamistim benden son bir şans istedi bosaniyordum bir ay süre ver dedi son kez sans verdim o arada hamile kalmışım.gecenlerde TV seyrederken yanında uyuyakalmışım ve bı ara uyandım ki telefonundan benim yanımda porno izliyor.ben kipirdayinca hemen indiriyor telefonu.ama ekrani açık unutuuor ve ben sonra baktığımda kabak gibi görüyorum.bana zarar vermekten korktuğunu söylüyor son zamanlarda o yüzden birlikte olmadığını.yanimda porno izlediğini farkettiğimi bı şekilde yine belli ettim.kavga etmeden.ertesi gün yine ben uyuyorum adam yanımda yok .olay çok taze.onu görmek dahi istemiyorum.evet bu bir hastalık ama çözüm aramayisi beni daha çok sinirlendiriyor.ve doğumdan sonra boşanmayı düşünüyorum.resmen gözüme sokuyor artık.
 
Bende zamaninda cok cekmistim iyilikde dedim olmadi,kavga ettim olmadi bende bosadim pismanmiyim degilim 9 sene sonra bosadim ohhh iyide ettim.Sinir hastasi olucaktim.Cok bile cekmisim tek pismanligim neden bu kadar çektigim
 
şimdi herkes bi saldırmasın da porno izlemeyen erkek mi var bırakın izlesin ama müsadeniz olduğunu bilmesin gizli gizli izlesin birşey olmaz ki sadece tek zarsarı orda gördüğü şeyleri bazen sizinle beraber yapmak isteyebilir ki .buda cinsel hayatınıza renk katabilir. hissinizi anlıyorum ama porno sitesinden izliyorsa inanın izlemeyeni yok.... şimdi burda aaaaa diye şaşıran herkesin kocası porno izlemiştir rahat olun konu sizinle alakalı değil yani.
 

Evet tiksindirici bir şey ne yazıkki ama erkekler bazen farklı şeyler görmek kendini geliştirmek için de izliyolarmış sizle alakası yoktur yani. Ayrılıncak ve aşırı önemsencek bir mesele değil bence.
 
Herşeyin aşırısı psikolojik rahatsızlıktır ama arada sırada porno izleyen kimse hasta ve tedavi olması gereken insanlar değildir. İnsanin her zaman canı sevşmek istemeyebilir ya da başka şeyleri bastırmak için mastürbasyon yapıp rahatlamak isteyebilir. İzlemesi kesinlikle evlilik bitirilecek bir şey değil sizi istemediği vs anlamına da gelmez herkesin evli bile olsa özel sadece kendi kendine yaşayacağı anlaçr onlamalıdır ki bunun uzun vadede sağlıklı olduğunu düşünüyorum (özel alan ve bireysel anlardan bahsediyorum)

İzlerken görmek çok rahatsız edici olabilir evet katılıyorum bazı şeyleri bilmek ve yaşamak,şahit olmak farklı hissettiriyor bu yüzden kadın ve ya erkek ARADA porno izleyen kişinin farkettirmeden bunu yapmasında bence de sorun yok, kendinizi asla aldatılmış ve ya istenmeyen arzulanmayan kadın gibi hissetmeyin cünkü tamamen insani dürtüler ve merakla ilgili

Tabi ki hastalık boyutunda değilse (normal kadın erkek videoları dıçında absürd bir şey izlemiyorsa) ve sizin cinsel hayatınızı etkilemiyorsa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…