- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
Bence profil fotografini degistirmelisin hemen. Ayrica senin boyle fotograflarin var sanirim. Emin değilsin cunkuÖncelikle ben esimden yeni bo. Emin degilsin cunkuşandm. su an annemle konuşmuyorum onu sildim zaten ama sadece ona saygım var su an yoldayim ve sarzim bitmek uzere benim eski esim nafaka tazminat vermemek için çocuklarımı elimden almak için yaptına inanim şu an tel kapanmak üzere sorularinza cevap veremim kusura bakmayin
Ben kimsenin adını etmedim avukatım dedikiki kimse ortayac çıksın öyle şikayetçi ol şimdi birinin adini verirsin adinı verdiğin kişi çıkmazsa ozaman sen iftira atmış olur ve ceza alırsın deyince bende kimsenin adinı vermedim sadece dayimın sesimi kayda almıştım onunla atılan iftiraları bi dilekçe olarak savcıya sundum.Çok saçma bir durum savcılığa ne olarak başvur dün fotoğrafımı yayınladılar diye mi annemle dayım bana iftira atıyor diye mi.ikiside muamma nasıl cozulecekki arka fonda ne var eşya aksesuar tanıdık bir mekan mi eski eşinden suphelenmissin.
Çok saçma bir olayın ortasında kalmis in inşallah yüzünün akıyla çıkarsın.
yani savcıya gidip,annemle dayım bana iftira attılar mı dediniz aksi halde dava konusu şikayet konusu olmazdı???Ben kimsenin adını etmedim avukatım dedikiki kimse ortayac çıksın öyle şikayetçi ol şimdi birinin adini verirsin adinı verdiğin kişi çıkmazsa ozaman sen iftira atmış olur ve ceza alırsın deyince bende kimsenin adinı vermedim sadece dayimın sesimi kayda almıştım onunla atılan iftiraları bi dilekçe olarak savcıya sundum.
Annemin numarasını engelledim için teyzem evimin kapisina kadar gelip evime gizlice kamera yerleştirmeye kalktı bende onu yakalayınca evde teyzem le annemle çook büyük kavga yaptıkCok az kisnin basina glecek bir olay allah yardimcin olsun.sen cikmayonca nasil af izleyecekler onu merak ediyorum peki anneniz in tepkisi ne oldu savcılığa gitmenize
Annemin numarasını engelledim için teyzem evimin kapisina kadar gelip evime gizlice kamera yerleştirmeye kalktı bende onu yakalayınca evde teyzem le annemle çook büyük kavga yaptık
ya arkadaşım Allah sana sabır versin..
nasıl bir ailen var nasıl insanlar bunlar böyle.. baba tarafın yokmu hiç zira anne tarafın toptan kafayı yemiş..
memurmusun tayin falan istesen kaç kurtul ordan ..
Zaten kendim kardeşimin yanına gitcem ama şimdi deil eğer şimdi gidersem suçluki kaçtı derler gerçi ne demeleri ne dusundükleri umrumda deil ama suçsuz yere kendime şuçlu dedirtmem onun için önce kendimi aklayip onlarin yüzüne vurmadan gidemem ondan sonra çocuklarımı alıp kardesimin yanına gitcem bıktım artik ya uğaşmaktan savaşmaktanya arkadaşım Allah sana sabır versin..
nasıl bir ailen var nasıl insanlar bunlar böyle.. baba tarafın yokmu hiç zira anne tarafın toptan kafayı yemiş..
memurmusun tayin falan istesen kaç kurtul ordan ..
bu işe savcılık bakıyor mu emin misiniz? yani araştırma kurulu değil ki savcılık makamı..bu resim bana sit mi değil mi bakın diye.hem nasıl kanıtlayacak savcılık da..sizin fotonuzu çekip karşılaştırcak mı ?Savcılıktan o resmin bana ait olmadigina dair kağıt gelirse gidip kağıdı pankart yapip yüzlerine tükürcem
Annemin numarasını engelledim için teyzem evimin kapisina kadar gelip evime gizlice kamera yerleştirmeye kalktı bende onu yakalayınca evde teyzem le annemle çook büyük kavga yaptık
Yok artık yaaaaAnnemin numarasını engelledim için teyzem evimin kapisina kadar gelip evime gizlice kamera yerleştirmeye kalktı bende onu yakalayınca evde teyzem le annemle çook büyük kavga yaptık
bu işe savcılık bakıyor mu emin misiniz? yani araştırma kurulu değil ki savcılık makamı..bu resim bana sit mi değil mi bakın diye.hem nasıl kanıtlayacak savcılık da..sizin fotonuzu çekip karşılaştırcak mı ?
Savcılik beni benden aldiğı ifadeyle verdiği talimatla siber bilişim suçlari subesine yolladı... araştırılcandan eminimbu işe savcılık bakıyor mu emin misiniz? yani araştırma kurulu değil ki savcılık makamı..bu resim bana sit mi değil mi bakın diye.hem nasıl kanıtlayacak savcılık da..sizin fotonuzu çekip karşılaştırcak mı ?
saçma geldi bana .
çok güzel bi tespitEyer bensem kocam yapmıştır diyorsun yani sen bile bilmiyorsun öylemi? Yahu erkek organı var denedinmi orda ? Birde insan bilmezmi senmisin değilmisin diye?
Eyer bensem kocam yapmıştır diyorsun yani sen bile bilmiyorsun öylemi? Yahu erkek organı var denedinmi orda ? Birde insan bilmezmi senmisin değilmisin diye?
Biri bana bu kadar saglam iftira atsa, dayim beni tanidigini iddia etse ben de kendimden suphelenirdim girer bakardim. Boyle bi fotografimin olmasi imkansiz oldugu halde.İyi de konu sahibi demiş ki "ben siteye girdim baktım o kişi ben değilim" demekki kendisinden şüphe ediyor, ailesi ile önceden de buna benzer bir muhabbeti olmuş ki böyle bir şüphe çıkmış ortaya . Dayı olayına bende hiç girmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?