- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar su an kendimi oyuncak gibi hissediyorum bi derdim bitmeden biri başliyor. tamam şimdi bitti dertlerim deyip artik kafamı boşaltıp huzurlu olim diyorum demeye kalmadan hiç ummadığîm yerden darbe alıyom. benim hiç çilem bitmicek? bazen diyorumki acaba acı çekme benim kaderim mi diye geçiyor aklımdan neyse çok uzatmadan konuya giriş yapim cuma akşamı annem aradı beni bana kızim sen internette çıplak resimlerin var öyle bi hata yaptinmi diye sorunca beynimden vurulmuşa döndüm ben öyle bi hata yapmadigimi söylediğim halde ne anneme nede kimseye inandiramadım. Annem bana çok beddualar yaptı seni adam tutturup seni öldüttürücem diyor. biz üç ķız bi erkek olmak üzere 4 kardeşiz bize kızkardeşlerimle geñç kızken hata yaptızı adızı lekelicek bişi yaparsanız sizi yağlı urgandan asicam derdi bana şimdi sen adını lekeledin seni yağlı urgandan asicam dedi annem. yapmadığım bi sucun cezasını resmen bana odettiriler anne bana fotoğrafi göster diyom onu da göstermedi bunu sana kim söyledi diyom sır deyip onuda demedi. Bende dayımı aradım daha ben alo demeden benim herşeyden haberim var deyince şasırdim sen bu fotoğrafı gördünmu dedim. Gördüm deyince bu sitenin adını istedim ve o siteye girdimde bir süru uygunsuz resimler vardi onların söyledigi resme baktımda benim resmim olmadığını iyice anladim ama bunu kimseye inandıramim resimde çıplak kadını arkadan sırtı ve kalçası var sadece tek farkımız onun sırtında doğum lekesi yok benim ise doğum lekem var. Dayım o lekeyi foto montajla siler dedi ve ona da inanmadılar. Dayım madem suçsuzsun git savcılığa kim çıkarttıysa bu lafı şikayet et resmi incelettir o zaman sana inanırız diyor. Annem de bu konuyu kapat hiç ortalığı karıştırma ortalığa kan düşürme olduğu gibi bırak diyo ama bu iftirayı bana kim attı onu da bilmiyom. Anneme kimin dedini söyletemedim Annem savcilığa gidersen ben savcıya ben hiç bişi bişi bilmim benim haberim yok derim diyo şimdi dayimi ifadeye çağırdıklarında ben karişmim ben şahitlik yapmim derse ben ne yapim bu resmin bana ait olmadini bende Allah da biliyoruz. Ama ben sokağa çıkınca herkesin bana kötü kadın gibi bakmasını istemim kendimi bu lekeden nasıl kurtarim nasl kendimi akliyayim ne ettimsede na yaptımsa kendimi kimseye inandiramadım... resmen milletin diline düştüm akıl akildan üstündür deyip bide size danisayim dedim... söyleyin ben şimdi ne yapim??? Ne edim de kendimi aklim sokağa ciktımda eskisi gibi milletin bana temiz oldumu düşünsün istim yani olduğum gibi bana bakmasini istim çokmu bişey istim buna hakkım var çünkü yapmadığım bi suçun cezasını çekmek istemiyorum...
Ya allah askına bu gercek mi ? Bi anne kızına nasıl bunu yakıstırır ? Bu dedikoduyu cıkartanın agzına etmezmi allah allah ya dayınız da bi alem sizin vucudunuzu nasıl bu kadar bılebılıyo ben olsam sılerım hepsını bu ne ya anne anne olsa kızına bunu yakıstırmaz gercekten sızın adınıza cok sınırlendim ..merhaba arkadaslar su an kendimi oyuncak gibi hissediyorum bi derdim bitmeden biri başliyor. tamam şimdi bitti dertlerim deyip artik kafamı boşaltıp huzurlu olim diyorum demeye kalmadan hiç ummadığîm yerden darbe alıyom. benim hiç çilem bitmicek? bazen diyorumki acaba acı çekme benim kaderim mi diye geçiyor aklımdan neyse çok uzatmadan konuya giriş yapim cuma akşamı annem aradı beni bana kızim sen internette çıplak resimlerin var öyle bi hata yaptinmi diye sorunca beynimden vurulmuşa döndüm ben öyle bi hata yapmadigimi söylediğim halde ne anneme nede kimseye inandiramadım. Annem bana çok beddualar yaptı seni adam tutturup seni öldüttürücem diyor. biz üç ķız bi erkek olmak üzere 4 kardeşiz bize kızkardeşlerimle geñç kızken hata yaptızı adızı lekelicek bişi yaparsanız sizi yağlı urgandan asicam derdi bana şimdi sen adını lekeledin seni yağlı urgandan asicam dedi annem. yapmadığım bi sucun cezasını resmen bana odettiriler anne bana fotoğrafi göster diyom onu da göstermedi bunu sana kim söyledi diyom sır deyip onuda demedi. Bende dayımı aradım daha ben alo demeden benim herşeyden haberim var deyince şasırdim sen bu fotoğrafı gördünmu dedim. Gördüm deyince bu sitenin adını istedim ve o siteye girdimde bir süru uygunsuz resimler vardi onların söyledigi resme baktımda benim resmim olmadığını iyice anladim ama bunu kimseye inandıramim resimde çıplak kadını arkadan sırtı ve kalçası var sadece tek farkımız onun sırtında doğum lekesi yok benim ise doğum lekem var. Dayım o lekeyi foto montajla siler dedi ve ona da inanmadılar. Dayım madem suçsuzsun git savcılığa kim çıkarttıysa bu lafı şikayet et resmi incelettir o zaman sana inanırız diyor. Annem de bu konuyu kapat hiç ortalığı karıştırma ortalığa kan düşürme olduğu gibi bırak diyo ama bu iftirayı bana kim attı onu da bilmiyom. Anneme kimin dedini söyletemedim Annem savcilığa gidersen ben savcıya ben hiç bişi bişi bilmim benim haberim yok derim diyo şimdi dayimi ifadeye çağırdıklarında ben karişmim ben şahitlik yapmim derse ben ne yapim bu resmin bana ait olmadini bende Allah da biliyoruz. Ama ben sokağa çıkınca herkesin bana kötü kadın gibi bakmasını istemim kendimi bu lekeden nasıl kurtarim nasl kendimi akliyayim ne ettimsede na yaptımsa kendimi kimseye inandiramadım... resmen milletin diline düştüm akıl akildan üstündür deyip bide size danisayim dedim... söyleyin ben şimdi ne yapim??? Ne edim de kendimi aklim sokağa ciktımda eskisi gibi milletin bana temiz oldumu düşünsün istim yani olduğum gibi bana bakmasini istim çokmu bişey istim buna hakkım var çünkü yapmadığım bi suçun cezasını çekmek istemiyorum...