Porselen mi, Di telimi? Yardm edin hocam ltfen

miss_angela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
671
1
118
37
benım üst dört dişim den yanlar biraz geride..bugun diş hastanesine gittim..o dört dişin porselen yapılabilceğini söylediler..ama doktor tel taktırabilirsen tel taktır dedi hocam bnm alt çenem dar estetik cerrahın açması gerekıyormuş ama üst çeneme taktırsam olurmu sadece teli yaşım 22 bu aradaa:gitme:
napmam gerekiyor bilemiyorummafoldumben

benım üst dört dişim den yanlar biraz geride..bugun diş hastanesine gittim..o dört dişin porselen yapılabilceğini söylediler..ama doktor tel taktırabilirsen tel taktır dedi hocam bnm alt çenem dar estetik cerrahın açması gerekıyormuş ama üst çeneme taktırsam olurmu sadece teli yaşım 22 bu aradaa:gitme:

tedaviniz için farklı seçenekleriniz var.ortodonti bunlardan bir tanesi.ama bunun için tabiki öncelikle ağzı görmek lazım.küçük azı dişlerinizden çekim yapmak gerekebilir.sadece üst çeneye yaptıracağınız tedavi çok başarılı olmayabilir.
2. seçeneğiniz eğer çapraşıklık sorununuz çok fazla değilse kompozit lamineyt yaptırabilirsiniz.
3. seçenek olarak ise porselen kaplama ile estetik sorununuzu çözebilirsiniz.
sağlıklı günler

geçmiş olsun
kaplama yapdırmanızı önermem daha çok gençsiniz.
ortodonti tedavisi yaptırarak hem üst dişlerdeki sorununuzu hemde alt çenedeki çapraşıklığı çözebilirsiniz.
sadece üst dişerinize kompozit veneer uygulaması yaptırarak da estetik sorununuzu çözebilirsiniz.
geçmiş olsun

Back
X