• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Portakallı Ve Çikolatalı Parfe

doğru canım şimdiden böyleyseee ilerde kim bilir nelerrr :50::50: seninde herşey yolundadır umarım bişeyler okudum ama :26:

yolunda mı yoldan çıktı mı bilmiyorum cnm hissiyatsızlık ve umursamazlıktan bir şey anladığım yok:ssz: sevgili olsan bir süre ayrı takılıp her şeyi gözden geçirme imkanı oluyor ama evlenince mecburen aynı evde oluyorsun muhattap oluyorsun düşünmeye pek fırsat olmuyor hele birde deli gibi hala seviyorsan bir şeylere karar vermek zor:ssz::ssz:

yolunda mı yoldan çıktı mı bilmiyorum cnm hissiyatsızlık ve umursamazlıktan bir şey anladığım yok:ssz: sevgili olsan bir süre ayrı takılıp her şeyi gözden geçirme imkanı oluyor ama evlenince mecburen aynı evde oluyorsun muhattap oluyorsun düşünmeye pek fırsat olmuyor hele birde deli gibi hala seviyorsan bir şeylere karar vermek zor:ssz::ssz:

çok doğru canım hakkında hayırlısı olsun inşallah geçer bunlarda yoluna girer herşey :ssz::ssz:

kaç kez konuştum değişen bişey yok hep boş yere çabaldğımı farkettım :19::19:

bdv son bir konu mu açsam :1::1::ssz:

Konuya gerek yok.Kurtuldum diye sevin.Ömür boyu üzülürsün yoksa.Seven insan yapışır insana.Bu umursamıyor baksana.

beatzs0.gif
:52::52:

Yarışma başladı artık birbirimize düşman mı olacaukk Eylül :27: $5.gif

yaaa adra yine yükseltmişsin çıtayı o nasıl bı tariftir nasıl bir sunumdur ellerine sağlık :56:

Adracım süpersin:nazar: Ben tarifi incelerken yoruldum, seni yaparken düşünemiyorum:30:
Harika görünüyor, ilk fırsatta deneyeceğim:56:
Ellerine emeğine sağlık canım, yarışmada başarılar:54:

Wuhuuuu çok uğraştırıcı ve zor görünüyoorr ellerine sağlık başarılar dilerim adra :16:

Evet canım uğraştım biraz:)Çok teşekkürler.:16:

elinize sağlık, başarılar:16:

Çok teşekkürler.:16:

elinize sağlık,başarılar dilerim..

yaaa adra yine yükseltmişsin çıtayı o nasıl bı tariftir nasıl bir sunumdur ellerine sağlık :56:

Yok yahu çok daha iyi olabilirdi aslında.İçime sinmeyen yerleri çok da şimdi söylemeyeyim.:1:Teşekkür ederim güzel yorumuna.:16:

Adracım süpersin:nazar: Ben tarifi incelerken yoruldum, seni yaparken düşünemiyorum:30:
Harika görünüyor, ilk fırsatta deneyeceğim:56:
Ellerine emeğine sağlık canım, yarışmada başarılar:54:

Aslında portakallar beni daha çok yordu.:1:Teşekkür ederim Vuslat'cığım.:38:Umarım yapınca beğenirsin.:16:

Evet canım uğraştım biraz:)Çok teşekkürler.:16:

Yok yahu çok daha iyi olabilirdi aslında.İçime sinmeyen yerleri çok da şimdi söylemeyeyim.:1:Teşekkür ederim güzel yorumuna.:16:

Aslında portakallar beni daha çok yordu.:1:Teşekkür ederim Vuslat'cığım.:38:Umarım yapınca beğenirsin.:16:

Beğeneceğimden hiç kuşkum yok canım, tam damak tadıma hitap eden bir tarif:56:
Özellikle zor tarifleri daha çok seviyorum nedense:9:

Beğeneceğimden hiç kuşkum yok canım, tam damak tadıma hitap eden bir tarif:56:
Özellikle zor tarifleri daha çok seviyorum nedense:9:

Zor tariflerle başımıza iş alıyoruz işte.:9:

Tarif çok güzel lezzetli de görünüyor:56: Ama ben yumurtalara takıldım, çiğ kaldı değil mi onlar:44::44:

Back
X