PortakalliKurabiye Burun Estetiği Ameliyatı

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
10 ağustos 2010 da ameliyat olmuştum şuan burnumda kemer gibi bi çıkıntı var.doktorum burnunun ucunu kaldıracağız dedi.böyle bi sorun yaşayan varsa paylaşabilir mii :44::44:

cnm bak şimdi gördüm bende burundan estetik oldum yıll 2004.kemer gitmedi.bi daha oldum törpülediler filan.şimdi sag tarafta sert bi kemik duruyo yani istediğim gibi olmadı benim

cnm bak şimdi gördüm bende burundan estetik oldum yıll 2004.kemer gitmedi.bi daha oldum törpülediler filan.şimdi sag tarafta sert bi kemik duruyo yani istediğim gibi olmadı benim

yaa benimde öyle sağdan bakınca başka soldan bakınca başka... ucunu kaldırıcam dedi anlamadım kii ama o kemer gitsin diye:26:

vala bilmiyom ama benim tam olmadı.bosluk bile var yani girinti çıkıntı doktor ii deildi belkide.ama ikincisi bayıltmadılar öldüm gözlerimden yaş gelmişti

nası bayılmadın yaaaaa :18::18::18: o ne demek şimddiiii:18::18: beni uyuttular lokal anestesiyle oldum ama uyudum yaanni:18: ayyyyy anlatsanaa bii :26: ooof :53:

nası bayılmadın yaaaaa :18::18::18: o ne demek şimddiiii:18::18: beni uyuttular lokal anestesiyle oldum ama uyudum yaanni:18: ayyyyy anlatsanaa bii :26: ooof :53:

ilkinde narkoz verdiler bana uyudum uyandım suratımda alçı o kadar.ama 2.operasyonda burnuma igneler vurdularr bayıltmadılar törpülediler bişeyler yaptılar ama kotuydu ne bileyim bundan 7 yıl once yani oldum.senin nasıl olcakmıs sorarsın

neden korkuyosun korkulacak bişeyi yok ki :16:

yıllr sonra sorun yaşayanlar var yaa :18:

ama hiçç sorun yaşamayanlar da var :23: istiyosan ol ama doktorunu çok iyi araştır :68: benim böyle olmasının sebebi sanırım takıntılı olmam çünkü annem hala çok beğeniyo doktorum da iyi gayet :34: korkulacak bişeyi yok eğer mutlu oolacağına inanıyosan ol bence ameliyatını :69:

Back
X