Pörtlemiş Göbeğim!

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
bende burada konu açan su içse yarayan arkadaşlardanım;tam diyete başlıyorum 2 gün sonra dayanamayıp öğle arası küçük bir kaçamak yapınca hooop bir bakıyorum 2 gün öncebaşladığım kiloya geri geliyorum,eee o zaman 2 gün boyunca yemediğim ekler pastalar,cipsler çikolataların ne anlamı var,en ufak kaçamakta aynı kiloma geri geleceksem.

şu anda 64 kiloyum,aslına bakarsanız üç senedir bu kilodayım.üç sene önce 58 kiloydum,takiiiii kan şuruplarına kadar,abartmıyorum 3 ay içerisinde 6 kiloaldım ve asla gitmiyor bu meretler,üzerime öyle bir yapıştıki.aslında kendimi kıskanıyorum,23 yaşımda 34 bedendim,birgün hiç unutmuyorum yolda yürürken 34 beden pantolonumu belimden düşmesin diye yandan elimle tutmuştum,hey gidi heeeeyyyy:89:şimdi o boşluğu dolduran kocaman bir göbeğim var,sanırım bütün kilolar göbekte ve yüzümde toplanmış,üst tarafım ince,bacaklarım ince ama tam ortada bir leğen...eskiden göbeğimi çekince felan işe yarıyordu,milleti dümdüzüm gibi kandırabiliyordum ama artık oda kar etmiyor içime çeksemde hala dışarıda mayalanınca leğenden akmış hamur gibi göbeğim var ve biliyorumki ben kilo vermeden gitmeyecek bu göbek.şu 90 kilo olupta incecik beli,zayıf yüzü olan kadınlara hayranım ama benimde basenim yok işte o konuda şanslıyım.

çok geç kalınmış bir diyet benimkisi,bismillah konuyu açtım ama devamını getirebilirmiyim hiç bilmiyorum,kendimi hergün buraya yazmak zorunda hissetmek istemiyorum.canım ne zaman isterse o zaman yazayım istiyorum,kasmadan yani.neden geç kaldım onuda söyleyeyim,çünkü ben aralıkta 2.tüp bebek denememe başlayacağım ve önümde çok az bir süre var,zayıflasam bile doya doya o kilomun sefasını süremiycem.başlangıç için vermem gereken 5 kilo var,kimine göre hiçbirşey bana göre karşı komşunun 1 ay önce doğmuş oğlu,yani içimde bir bebek saklı.peki 5 kiloyu verince ne olacak,fıstık gibi olacakmıyım,belki hayır ama kendimi daha iyi hissedeceğim kesin.

benim boğaz alışık değil öyle 1 kibrit kutusu peynir,3 zeytin,1 domates,hıyar vs...yemeye.190 boyunda 7/24 yemek yiyen,sürekli ben açım diye ortalarda gezinen,ben yemesemde bir parçasını koparıp sürekli ağzıma sokmaya çalışan bir kocam varken nasıl zayıflıycam bilemiyorum ama deniycem.:8:

Son düzenleme:
şu basküllerden nefret ediyorum,sabah kaltım bir güzel tartıldım 63,5 kilo geldim.sabahtan beri deli gibi çalışıyorum,efor dersen efor,yediğim çeyrek karışık tost ve 1 bardak nescafe,arada bir tanede soda içtim ama biraz önce eve gelip tekrar tartılınca 64,1 gösteriyordu.biliyorum 1 günde 5 kilo veremem ama en azından sabahki kilomda kalsam iyiydi.

işten geldikten sonra oturdum güzel bir salata yaptım,dünden karnabahar yemeğim ve çorbamda vardı,çorbaya dokunmadım,5-6 kaşık karnabahar yemeği yedim ama daha çok salataya yüklendim.daha gece uzun,işte benim krizlerim bu saatten sonra başlıyor,gündüzleri çalışmaktan yemek yemeye vaktim olmadığı için akşam totomun üzerine oturunca televizyon karşısında birşeyler yemek en büyük zevkim.dolapta meyve var,canım birşeyler isterse meyve yemeyi düşünüyorum,birde sütlü müsliyide seviyorum.ama illaki birşey yemem lazım yani.yememek için anca uyumam lazım ama ben gece yarılarına kadar oturduğum için haliyle canım birşeyler çekiyor.peki siz akşamları neler yapıyorsunuz arkadaşlar?

aradan aylar geçmiş,bu süre içerisinde 2.tüp bebek denememde başarısızlıkla sonuçlandı,yani aslında tuttuda sonradan değerlerim düştü,bu neden olur onuda anlamış değilim.

neyse gelelim sadete,açtığım başlığı şimdi beğenmedim,başlığı değiştirmenin bir yolu yokmu acaba?
diyetime ne mi oldu,tabiiki yalan oldu,pazartesi başlayan salı biten diyetlerden oldu benimkisi,aslında asla tam kararlı olmadım,biliyorum 8-10 kilo kadar fazlam var ama birtürlü hırslanamadım.araya birde tüp bebek tedavisi başlayınca battı balık yan going misali hepten bırakıverdim ipin ucunu.heleki başımın belası göbeğim ilaç ve iğnelerin etkisiyle dahada büyüdü ve belimin etrafına sağlı sollu şekilsizce yayıldı,yılbaşı fotoğraflarımın çoğunu bu nedenle sildim.

bugünlerde yine kafama birşey dank etti ve mutsuz olduğumu farkettim,düşündüm beni ne mutlu edebilir diye tabiiki çocuğumun olması,sonrada biraz kilo vermek.çocuğumun olması elimde değil ama zayıflamak elimde diye düşündüm ve biliyorumki zayıflasam psikolojikmen gerçekten çok mutlu olucam.aynaya bakınca kendimi dahada çok sevicem.yaşım 33 olduğu halde 25-26 gösteriyorsun diyorlarsa zayıflasam kimbilir nasıl görünürüm düşüncesi beni bugün diyetisyene gitmeme neden oldu,yoksa bana kalsa asla diyete falan başlayacağım yoktu.1 aylık ücretimide peşin verdimki,olurda vazgeçmeye kalkarsam verdiğim paraya acırda diyete devam ediyim diye.

neyse efendim gittim diyetisyene,boyumu ölçtü,o nerende ne kadar fazlalık var baskül zımbırtısına çıkardı beni,sağ kolda şu kadar solda şu kadar fazlan var,sağ bacak şu,sol bacak bu dedi.ve beklediğim cümleyi kurdu,göbek bölgende 4 kilo bıdı bıdı birşey dedi,en merakla beklenen bölüm buydu,4 ü duydum kusuratını dinlemedim bile.biliyordum göbeğimin hamile bir kadınla yarıştığını ama gerçekleri duymak acı verdi ne yalan söyleyeyim.ha hırslandımmı yooo hala hırslanmadım ama diyet yapmaya azbuçuk karar verdim,eve geldim 6 kaşık taze fasülye,2 kaşık yoğurt,2 dilim tam tahıllı ekmek,1 tabak çoban salata yedim.1 saat sonra yeşil çay içtim,şimdide 1 elma 2 ceviz yedim.aslında listemde ara öğün 2 meyvem var fakat canım istemiyor,1 elma yedim geçtim.

bundan sonra yazmayı düşünüyorum,belki kendimi motive eder.ama her an planlı programlı yemekte zormuş daha ilk öğünden onu anladım,öğle yemeği,ara öğün için telefonun saatini kurdum,sürekli saatli yemekte gerçekten mekaşetli iş ama yapacağım artık birşeyler.

burayada bugünkü kilomuda ekliyeyim de belki geriye dönük bakmak isterim;kilom kıyafetle 63,6 çıktı.

Son düzenleme:
henüz tatlı krizlerine girmedim,gözümün önünden öyle çikolata baklava geçmiyor hiç beklemediğim başka krizle karşı karşıya geldim.

kuruçerez krizine girdim resmen,canım envai çeşit kuruçerez istiyor.antep fıstığından soslu mısırına,kajudan çekirdeğine...Allah korusun rüyalarıma girer diye korkuyorum:1:burada bir arkadaş yazmıştı,hamileyken gece vakti kıymalı pideye aşerdiği için uykusundan kalkıp odanın heryerinde pide görüp onları yakalamaya çalışıyormuş,eşide odanın ışığını açınca kızcağızın gördüğü tüm havada asılı pideler yok olmuş,:1:benimkiside o hesap olurmuki diye korkuyorum valla,resmen çereze aşerdim.

2 gündür salata yerken içimden isyan etmek,kendimi çerez,cips,böreğe veresim geliyor,şeytan soldan soldan dürtüyor beni ama her seferinde savuşturuyorum.bende eski güzel günlerime dönmek istiyorum,mağaza kabininde görevliye bunun bir küçük bedeni varmı demek istiyorum.

gelelim bugün yediklerime sabah 1 bardak şekersiz sütsüz nescafe,1kb kutusu peynir,2 dilim tahıllı ekmek,5 zeytin.kahvaltı saatimi geç yazdırdığım için diyetisyenim bana sabah araöğünü vermedi.öğlen 4 köfte,bol salata,yarım bardak yoğurt,1 dilim ekmek yedim.ara öğün olarak 6 tane çilek.arada 2 bardak yeşilçay içtim.

buraya kadar herşey iyi güzel hoşta işte bundan sonrası zor benim için.akşam 6 kaşık enginar yemeği,2 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt yedim ve ilginç olan karnım aç,yani yemek yedikten sonra acıkıyorum,yemeden önce daha tok hissediyorum kendimi:53:bunun bir açıklaması varsa lütfen banada söyleyin kızlar.

aradan aylar geçmiş,bu süre içerisinde 2.tüp bebek denememde başarısızlıkla sonuçlandı,yani aslında tuttuda sonradan değerlerim düştü,bu neden olur onuda anlamış değilim.

neyse gelelim sadete,açtığım başlığı şimdi beğenmedim,başlığı değiştirmenin bir yolu yokmu acaba?
diyetime ne mi oldu,tabiiki yalan oldu,pazartesi başlayan salı biten diyetlerden oldu benimkisi,aslında asla tam kararlı olmadım,biliyorum 8-10 kilo kadar fazlam var ama birtürlü hırslanamadım.araya birde tüp bebek tedavisi başlayınca battı balık yan going misali hepten bırakıverdim ipin ucunu.heleki başımın belası göbeğim ilaç ve iğnelerin etkisiyle dahada büyüdü ve belimin etrafına sağlı sollu şekilsizce yayıldı,yılbaşı fotoğraflarımın çoğunu bu nedenle sildim.

bugünlerde yine kafama birşey dank etti ve mutsuz olduğumu farkettim,düşündüm beni ne mutlu edebilir diye tabiiki çocuğumun olması,sonrada biraz kilo vermek.çocuğumun olması elimde değil ama zayıflamak elimde diye düşündüm ve biliyorumki zayıflasam psikolojikmen gerçekten çok mutlu olucam.aynaya bakınca kendimi dahada çok sevicem.yaşım 33 olduğu halde 25-26 gösteriyorsun diyorlarsa zayıflasam kimbilir nasıl görünürüm düşüncesi beni bugün diyetisyene gitmeme neden oldu,yoksa bana kalsa asla diyete falan başlayacağım yoktu.1 aylık ücretimide peşin verdimki,olurda vazgeçmeye kalkarsam verdiğim paraya acırda diyete devam ediyim diye.

neyse efendim gittim diyetisyene,boyumu ölçtü,o nerende ne kadar fazlalık var baskül zımbırtısına çıkardı beni,sağ kolda şu kadar solda şu kadar fazlan var,sağ bacak şu,sol bacak bu dedi.ve beklediğim cümleyi kurdu,göbek bölgende 4 kilo bıdı bıdı birşey dedi,en merakla beklenen bölüm buydu,4 ü duydum kusuratını dinlemedim bile.biliyordum göbeğimin hamile bir kadınla yarıştığını ama gerçekleri duymak acı verdi ne yalan söyleyeyim.ha hırslandımmı yooo hala hırslanmadım ama diyet yapmaya azbuçuk karar verdim,eve geldim 6 kaşık taze fasülye,2 kaşık yoğurt,2 dilim tam tahıllı ekmek,1 tabak çoban salata yedim.1 saat sonra yeşil çay içtim,şimdide 1 elma 2 ceviz yedim.aslında listemde ara öğün 2 meyvem var fakat canım istemiyor,1 elma yedim geçtim.

bundan sonra yazmayı düşünüyorum,belki kendimi motive eder.ama her an planlı programlı yemekte zormuş daha ilk öğünden onu anladım,öğle yemeği,ara öğün için telefonun saatini kurdum,sürekli saatli yemekte gerçekten mekaşetli iş ama yapacağım artık birşeyler.

burayada bugünkü kilomuda ekliyeyim de belki geriye dönük bakmak isterim;kilom kıyafetle 63,6 çıktı.
inşllah hep beraber kurtuluruz bu yağlardan gitsin göbeklerrrrrrrr

Back
X