• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poşetli Dede para verene 'enayi' derdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla görmedim canım arkadaşım acaba gördümde hatırlamıyommu diye düşündüm ama ben bide merkezde değilim ilçesinde yaşadaığım için olsa görmedim neyse Aallah rahmet eylesin bizim buradada deli cemal var adam eskiden çok güzel çok zenginmiş evlenmiş karısı ona bi yanlış yapmış adam şimdi çöpleri karıştırıyor kaynım arada çağırıyo saçının sakalını traş ediyo onada sevinirmiş tabi ben görünce korkuyom o ayrı konuda Allah yardımcıları olsun ben gördümmü kim bilir başlarına ne geldide bu haldeler diyom rabbbim yardım etsin onlara hele bide kış geliyor buraların kışı bitmez oldu artık:KK43::KK43:
O senin gordugun zararsiz delidir, basina gelenlerden azicik siyirmistir. Simdiye dek kimseye zarari olmamissa korkmaya gerek oldugunu sanmam. Kaynin sevaba giriyor, sen de arada bir bir tas sicak corba versen sevaba girersin.

O senin gordugun zararsiz delidir, basina gelenlerden azicik siyirmistir. Simdiye dek kimseye zarari olmamissa korkmaya gerek oldugunu sanmam. Kaynin sevaba giriyor, sen de arada bir bir tas sicak corba versen sevaba girersin.
Canım buralardan geçmiyor sadece biz sahanın içinde yürüyüş yaparken görüyom değiğlse öyle ara sokaklra mahlleye girmez ama inşallah nasip olursa çorba değilmi aklı dengesi yerinde olupda laftan anlamayanlara yedirceğime
insan üzülüyor be saraylım hani insanların psikolojisini anlamıyorlar deli deyip geçiyorlar oysa bu adamın ne derdi var neler gördü neler yaşadı diyen yok hemen bi deli muamelesi ALLAHIM yardımcıları olsun az önce de dediğim gibi kış girdimi çıkmak bilmezki

Haklısın arkadaşım enayiler verdi derdi yerdi ama bu adam yememiş işte Allah biliridr görürdür o gitti dedikodusu sahip çıkmayan dostları artık napacaklarsa yıllardır arama sorma sonra morga gel cenazesini almaya adaletmiş bu neyse...

Öldü sanıyorlarmıs sanırım.

Enayi dese nolucak adam yememis ki paralari. Kim bilir derdi neydi. Onun tek amaci karin doyurmak olmus bu hayatta. Zavalli adam. Gider ayak akrabalarina da iyilik etti. Tabi dilenerek biriken para bogazlarindan gecerse

Back
X