pot kirdim cok uzgunum

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Merhaba hanimlar

Dun esimle disari ciktik. Avm de esim bir arkadasiyla karsilasti konustular falan.. Arkadasininda yaninda esi vardi bizde sicak bir sekilde selamlasip konusmaya basladik.

Kadinin uzerinde kaban olmasina ragmen gobegi bariz bir sekilde siskindi. Bende en sirin halimle bebek bekliyorsunuz herhalde dedim. :anneadayı: demez olaydim kadin 2ay once dogum yaptim demesinmi:eek:

Ben nasil toparlayacagimi bilemedim daha da batmamak adina ah cok guzel Allah bagislasin gule gule buyutun dedim..

Dedim ama cok uzuldum o an. Lohusa kadin sonucta eminim zaten kafasina takiyordur kilosunu gobegini.. Taze bir anneyi daha dogrusu bir insani istemeyerek de olsa uzmek kirmak beni cok uzdu:KK43:

Onlardan ayrildiktan sonra teselli ararcasina esime anlattim durumu o da hamile oldugunu sanmis nevar bunda canim oda kilo versin biraz dedi.. Erkek iste kime ne anlatiyorum iste..:KK14:

Kizla birdaha gorusme sansim olsa kendimi affettiririmde bidaha benle gorusmek istermi emin degilim:KK53:

O da farkındadır bunu söyleyen de ilk değilsinizdir belki.
Sıkmayın canınızı olmuş bitmiş bir anda karşılaşmış konuşmuşsunuz bir dahaki sefere ne zaman karşılaşırsınız kim bilir...

omur boyu senden nefret etmeyecektit...
ayni seyi ben hamileyken bir cok kez yapmistim her gobegi bebek saniyordum psikolojik galiba yanima yoldas mi ariyordum nedir..
en son bir hemsire demisti yoooooo ne munasebet ne alakasi var aaaa gomlekten tuvalet sorun var ondan diye yana yakila gitmisti karsilasinca hala utaniyorum :)

Canınızı sıkacak bi durum yok ki olabilir böyle şeyler
Neden bi daha görüşmek istemesin ki? Tekrar görüştüğünüzde özür dilersiniz

En azından sağlıklı bir bebeği varmış; unutur o.

Ama bebeği olmayanlara ya da hamilelikte kaybedenlere deyince daha kötü oluyor.

Sıkmayın canınızı

Hic olmazsa doğum yapmis kendi de farkindadir gobegin....hem vermesi icin gaza gelmistir sayenizde....benim bir arkadasima hamilesin gel otur diye otobüste yer vermişlerdi ki sadece gobekti o da... Ama hala göbekli yani çok sarsilmadinbu olayda:)

Bu da size ders olmustur bidaha kismeye sormazsiniz, sizin araciligizla okuyan herkese mesaj olsun, kendisi soylemeden kimseye hamile misin diye sormayin hoş olmuyor, ben biyerden sonra soran kim olursa olsun sanane diye cevap veriyordum. Zaten dogum kilolari bir stres kaynagi ustune bir de onune gelen hamile misin diyince insan iyice depresyona giriyor. Dogumdan sonra 40 kilo verdim bunun 20 kilosu ay ne cok kilo almissin ya da hamile misin diye soranlara sinirimden icimin icimi yemesiyle gitmistir.
oy ne doluymusum :) uzulme konu sahibi, soran çoksa hatirlamaz bile sizi, ama dedigim gibi bidaha 9 aylik gorunumunde bile olsa kimseye bu soruyu sormayin, soylemek isterse kendi soyler zaten

Hic olmazsa doğum yapmis kendi de farkindadir gobegin....hem vermesi icin gaza gelmistir sayenizde....benim bir arkadasima hamilesin gel otur diye otobüste yer vermişlerdi ki sadece gobekti o da... Ama hala göbekli yani çok sarsilmadinbu olayda:)
Evet belki bir hayra vesile olmusumdur dimi iyi bir teselli:KK9:

ben de doğum yaptıktan bir hafta sonra doktora gitmiştim, hastanede kadının biri doğum mu yapacaksın dedi. düşün yani hamile bile demedi direk doğum mu diye sordu.
bir hafta önce doğum yaptım dedim. kadın bir şey diyemedi. biraz bozulmuştum. ama çok kafaya takmadım o an tek düşüncem bebeğimin iyi olmasaydı. çok kafana takma. sonradan gönlünü alırsın. anlayışla karşılayacaktır.

Abartmayin yahu 2 aylik lohusanin hamile gibi göbeği olmasi çok normal. Alinmamistir üzülmeyin :)

Sonucta dusmanlik yapmamissiniz. Herkes oyle yahut boyle kilosu fazla oldugunda bir sekilde yoruma magdur kaliyor hele ki dogumu yeni yapmissa zaten o da biliyordur kilo aldigini. Hadi dogumun uzerinden uzun zaman gecse ve cabalamasina ragmen o kilolari veremese sizin ki moral bozsun ama buyuk ihtimalle kendisinin de farkinda oldugu bi durum cok takmamistir.

Bu da size ders olmustur bidaha kismeye sormazsiniz, sizin araciligizla okuyan herkese mesaj olsun, kendisi soylemeden kimseye hamile misin diye sormayin hoş olmuyor, ben biyerden sonra soran kim olursa olsun sanane diye cevap veriyordum. Zaten dogum kilolari bir stres kaynagi ustune bir de onune gelen hamile misin diyince insan iyice depresyona giriyor. Dogumdan sonra 40 kilo verdim bunun 20 kilosu ay ne cok kilo almissin ya da hamile misin diye soranlara sinirimden icimin icimi yemesiyle gitmistir.
oy ne doluymusum :) uzulme konu sahibi, soran çoksa hatirlamaz bile sizi, ama dedigim gibi bidaha 9 aylik gorunumunde bile olsa kimseye bu soruyu sormayin, soylemek isterse kendi soyler zaten

Normalde dikkat ederim hic huyum degildir butur seyleri sormak sorgulamak..

Yeni karsilastigim biri konu acmak istedim yanlis yerden girdim..

Sizin hayriniza olmus benim gibi patavatsizlar sayesinde kilolariniz gitmis:KK14:

Merhaba hanimlar

Dun esimle disari ciktik. Avm de esim bir arkadasiyla karsilasti konustular falan.. Arkadasininda yaninda esi vardi bizde sicak bir sekilde selamlasip konusmaya basladik.

Kadinin uzerinde kaban olmasina ragmen gobegi bariz bir sekilde siskindi. Bende en sirin halimle bebek bekliyorsunuz herhalde dedim. :anneadayı: demez olaydim kadin 2ay once dogum yaptim demesinmi:eek:

Ben nasil toparlayacagimi bilemedim daha da batmamak adina ah cok guzel Allah bagislasin gule gule buyutun dedim..

Dedim ama cok uzuldum o an. Lohusa kadin sonucta eminim zaten kafasina takiyordur kilosunu gobegini.. Taze bir anneyi daha dogrusu bir insani istemeyerek de olsa uzmek kirmak beni cok uzdu:KK43:

Onlardan ayrildiktan sonra teselli ararcasina esime anlattim durumu o da hamile oldugunu sanmis nevar bunda canim oda kilo versin biraz dedi.. Erkek iste kime ne anlatiyorum iste..:KK14:

Kizla birdaha gorusme sansim olsa kendimi affettiririmde bidaha benle gorusmek istermi emin degilim:KK53:
Her gordugu gobege HAMILE MISINNN diyenlerin amaci ne acaba milleti uzuyolar. Hayir hayatimda hic gobegim olmadi kendim yasamadim ama bu ne patavatsizlik anlamiyorum. Cocuk yapsa duz mantik dersin bunu yapan kadin bi de. Sanki gobegin tek sebebi hamilelik

Bundan 2 yıl önce biri bana sormuştu ve ben evli bile değildim yaşadığım şoku düşün :KK57:
sonra kendi kendime kadın halı kızım şu haline bak dedim başladım diyete spora. Şimdi göbeğim yok gayette iyi oldu iyi ki demiş diyorum. Ayrıca daha yeni doğum yapmış. Ben mesleğim gereği çok içli dışlıyım hastalar, doğum yapan anneler neler görüyorum. Sanmıyorum takacağını. En fazla bir kaç saat takar unutur. Takmazsa da kendine dikkat eder daha iyi:KK48: