Pot mu kırdım. Abartıyorum yum yoksa rezil mi oldum

Yooo ben herhangi bir sorun göremedim.

Orda calısıyorsun tecrubelendım lafı gayet yerınde bence 5 yıl olmus tabıkı tecruben artmıs. Bıde kadınmıs karsıdakı neyı yanlıs anlayacakkı

Bence de yanlış anlaşılacak birşey yok

Öpüyorum dediğine göre hoşuna gitmiş, bunda yanlış anlayacak bişey yok ki

çıkarken seni öpüyorum demesinin ya da sen kendince akıl verirken tuhaf bakmalarının sebebi, her lafın içine bu kadar girme, ben ortağımla şakalaşırım manasındaymış gibime geldi benim.

başta erkek sandım.Yahu bunda yanl7ş anlaşılıcak ne var.Belkide dediğşn kadının hoşuna gitti.Boşveeer düşünme boşuna

Bu telaşlı ruh hali ile ömrünüzden ömür yersiniz maaşta varmış derhal psikoloğa. Bir laf icin dert mi edilir acilen ilaç yada terapi şart panik atak olursunuz.

Hayatta ne insanlar var yaa sizin dediginizdede birsey yok kadinin dedigindede hicbirsy yok zor olmuyormu boyle herseyi dert etmek

Yani yaşlandım kelimesinden hoşlanmıyorum tecrübe ediniyoruz sonuçta yaşlılık bedenen değil zihinde olur gibi şeyler düşündüm açıklamadı sadece bu çıkıverdi ağzımdan

Ya dünyanın en normal, en klişe, en sıradan lafını söylemişsiniz cidden yanlış anlaşılacak hiçbir şey yok. Gereksiz takıyorsunuz.

Yanlış anlamış olsa bile kesinlikle düzeltmek için iletişime geçmeyin sadece tavirlarinizlar mesafe koyun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…