Poyraz Karayel Kanal D

en kısa zamanda izleyeyim inşallah.

sağ ol. bu kadar detay yazdın benim için.

oldu canım sefer adamın dişlerini eline verdi ama arkasındaki adam çoook güçlüüüüüü
geri geldiler.
despinanın yegenıne silahı dayadılarrrr
çünki türkiyede uyuşturucu pazarı kurucaklar
bundada tek yok o hastane hisseleriii :))
poyrazın bacısı anlatıyordu :)

ilker güzel oynuooo kendi kapısını çalıo poyrazzzz açsana kapıyı felan çok hoştu bu bölüm :))

* songül'e uyuz oluyorum.

* sadrettin her şeyi söylese babasına da kurtulsak songül'den.

Sema nikah salonundan kaçıyor hemen de yağmur yağıyor. :) Hep öyle olur zaten! :)

Sefer ve Sema'nın gerçekleşemeyen düğününde Ayşegül'ün göz makyajı şahane!

Sefer ve Sema'nın hastanedeki sahnesi aşırı klasik. Sahne sahne tahmin ettik. Bu kadar da olmaz.
Daphne normalde Sema'dan yana oldu. Sefer'e karşı Sema'yı savundu. Orada dilini yutmuş gibi bunları demedi. Saçma sapan şeyler dedi.

Sırf o aşklarını görmek için izlemeye başlayacağım sanırım, çevremdeki herkes bayılıyor :)

Bu diziye ne zaman baksam ağlamaklı bir sahne fonda da dram müziği var:)

Bu bölüm çok fenaydı .
Yeni bölüm fragmanı bir an evvel yayınlansa keşke

dün ayşegül ün konuştuğu sahneler ve sonu içim fena oldu
normalde bir dizi için geç saate değin kalmam (diziden sonra çamaşır falan makineye atacaktım) sabah iş olduğunda ama dizi kapattırmadı bana televizyonu

Sadrettin öldü gercekten , inanamadım . Ölmese keşke üzüldüm Neymiş bu Adil Topal herkese ilk söktürdü .

aaa sonuna kadar kalamadım gerçekten mi çok şaşırdım ölmesine .Daha kök söktürecekti o kadına
Öldü mü yazmak istemiştim , eksik olmuş . Finalde , kumpasla Adil Topal in adamları bayağı kursun sıktı ona .

Bende merakla bekliyorum ama başlayacağı yok gibi , fragman bile yayınlanmadı henüz

Hep böyle yapıyorlar zaten sezonda da bölüm fragmanlarını çok geç veriyorlar. Neyse bir iki haftaya başlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…