odaya giriş korku filmi gibi geldi şaka şaka çok beğendimcıvıl cıvıl bir bebek odası Allah tamamına erdirsin mutlulukla büyütün yavrunuzu
Çok teşekkür ederim canım.. Rabbim çok daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah.. Allah meleklerimize kavuştursun bizi..Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla kullansın bebişiniz...
[video=youtube;47msPWTQ878]http://www.youtube.com/watch?v=47msPWTQ878[/video]
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Beğenmeniz biziçok mutlu etti. daha güzelleri sizin olsun inşallah..Maşallah herşeyi özenle seçmişsnz çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın minik oğlunuz.
Çok teşekkür ederiz canım. rabbim daha güzellerini sizlere versin inşallah..çok güzel ve özenli bi oda olmuş ellerinize sağlık güle güle büyüsün inşallah bebeğiniz
Çok şeker olmuş zevkle izledim ne kadar özenli ve titizce seçmişsiniz her şeyi umarım bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Uzun güzel bir ömrü olur inş.bu arada çekim yaparken yorulmuşsunuz da :)
Canım odamız öyle ahım şahım bir şey değil açıkçası. İnternetten aldım ben demonte mobilyadan. Oğlum okula başladığında zevkine göre bir oda takımı almayı düşünüyorum. Kendi evimiz ve de boş odamız olduğu için böyle bir oda yapmaya karar verdik. İlkokula başlayana kadar kullanırız inşallah. Oda fiyatları çok yüksek uygun diye aldık bu odayı..ya çok merak ettim oda takımınızı nerden nekadaara aldınız yazarmısınız
Evet canım çok yoruldum çekimi yaparken hele ki koca göbekle alt çekmecelere eğilmek tam bir işkenceydi ama katlandım artık napalım. Beğenmene çok sevindim. Çok teşekkür ederim..
Yorulduğunuza değmiş ama hele o ayrıntılı olarak heycanlı bir şekilde anlatmanıza bayıldım sağlıklı uzun ömrü olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?