Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Poyraz'ımın Odası..

bigudi83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
225
0
26
Samsun
Kızlaar odayı aslında aileme izletmek için çekmiştim. Biraz fazla konuşmuşum. Ailem uzakta yaşıyor ve öyle markaymış şuymuş buymuş pek ilgilenmezler dikkat etmezler ben de biraz anlatarak çektim videoyu. Sonrada sizlere belki fikir olur diye paylaşmaya karar verdim. İnşallah beğenirsiniz..

[video=youtube;47msPWTQ878]http://www.youtube.com/watch?v=47msPWTQ878[/video]

Son düzenleme:
odaya giriş korku filmi gibi geldi şaka şaka çok beğendim cıvıl cıvıl bir bebek odası Allah tamamına erdirsin mutlulukla büyütün yavrunuzu

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş elleriniz sağlık.

Güle güle, sevgiyle büyütün bebeğinizi

cok güzel olmus elinize saglık....rengarenk bir oda allah buyutmeyi nasıp etsin.....inş bize de nasip etsin.....

tesadüfen actım ama çookk beğendim ellerinize sağlık benim oğluşumada inşallah böyle güzel bi oda yaparım maşallah diyorum :)

çok güzel ve özenli bi oda olmuş ellerinize sağlık güle güle büyüsün inşallah bebeğiniz

Çok şeker olmuş zevkle izledim ne kadar özenli ve titizce seçmişsiniz her şeyi umarım bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Uzun güzel bir ömrü olur inş.bu arada çekim yaparken yorulmuşsunuz da :)

Evet canım çok yoruldum çekimi yaparken hele ki koca göbekle alt çekmecelere eğilmek tam bir işkenceydi ama katlandım artık napalım. Beğenmene çok sevindim. Çok teşekkür ederim..

ya çok merak ettim oda takımınızı nerden nekadaara aldınız yazarmısınız
Canım odamız öyle ahım şahım bir şey değil açıkçası. İnternetten aldım ben demonte mobilyadan. Oğlum okula başladığında zevkine göre bir oda takımı almayı düşünüyorum. Kendi evimiz ve de boş odamız olduğu için böyle bir oda yapmaya karar verdik. İlkokula başlayana kadar kullanırız inşallah. Oda fiyatları çok yüksek uygun diye aldık bu odayı..

Evet canım çok yoruldum çekimi yaparken hele ki koca göbekle alt çekmecelere eğilmek tam bir işkenceydi ama katlandım artık napalım. Beğenmene çok sevindim. Çok teşekkür ederim..

Yorulduğunuza değmiş ama hele o ayrıntılı olarak heycanlı bir şekilde anlatmanıza bayıldım sağlıklı uzun ömrü olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…