27yasemin Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 3.259 162 373 1 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi smiter #21 ofsaytlık pozısyonlar sorun yaratabılır atıyorum ıstedıgınız pozısyon( penaltı )dıyelım penaltı ıcın uzatmaları oynayabılırız dersenız belkı esınız bencıllıkten kurtulabılır tabı lıbıdosu yuksek bırısıyse
ofsaytlık pozısyonlar sorun yaratabılır atıyorum ıstedıgınız pozısyon( penaltı )dıyelım penaltı ıcın uzatmaları oynayabılırız dersenız belkı esınız bencıllıkten kurtulabılır tabı lıbıdosu yuksek bırısıyse
cmrmduru kızım+oğlum:Huzur Kayıtlı Üye 6 Mart 2011 2.683 750 448 1 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi smiter #22 bence konu kapansın burda size kimse yardım edemez.bazen konular ne saçma açılıyor.millet boşanma daya yasını anlatırken siz pozisyona takmısınız bunları konusabileceğiniz tek kişi eşinizdir
bence konu kapansın burda size kimse yardım edemez.bazen konular ne saçma açılıyor.millet boşanma daya yasını anlatırken siz pozisyona takmısınız bunları konusabileceğiniz tek kişi eşinizdir