• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif çıktı hamile miyim?

Beyazzambak9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
43
5
1
31
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür adetim gecikti bugün test yaptım pozitif çıktı kesin hamile miyim çünkü bazen test yanılta biliyormuş aranızda pozitif sonuç çıkipta hamile olmayan çıktı mi?

Fotoğraf

Eklentiler

• IMG_20220802_203736-1.webp
    IMG_20220802_203736-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 1.119
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür adetim gecikti bugün test yaptım pozitif çıktı kesin hamile miyim çünkü bazen test yanılta biliyormuş aranızda pozitif sonuç çıkipta hamile olmayan çıktı mi?
Adetiniz 10 gün gecikmiş testte pozitif ,daha nasıl ispat etsin kendini bu bebek😅 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸

Öyle de benim yıllardır idrar yolu enfeksiyonum vsr son 2 haftadır da akintilarimda sarı ve yeşil geliyordu cinsel yolla bulaşan bi enfeksiyon kalmıştim su an pek akıntı yok hani bunun etksi ile testim yanlış sonuç vermiş olabilir mi yalancı gebelikte enfeksiyon vb. Hastalıklar varsa sonuç yanlış çıkıyormus ama yarın sabah tekrar yapicm sonuç aynıysa hastaneye gidip kan verip durumu anlatacam

Bence coook az bi ihtimali düşünüyorsunuz, beta hcg idrara karışmış test net, enfeksiyon fln ile gebelik testi çift çizgi cikmaz diye düşünüyorum, hemen gidip kan testi verseniz de betanin 200-300 çıkacağını düşünüyorum, rahat olun bence ,istenen bi gebelikse mutlu da olun gebesiniz bence😊

Öyle de benim yıllardır idrar yolu enfeksiyonum vsr son 2 haftadır da akintilarimda sarı ve yeşil geliyordu cinsel yolla bulaşan bi enfeksiyon kalmıştim su an pek akıntı yok hani bunun etksi ile testim yanlış sonuç vermiş olabilir mi yalancı gebelikte enfeksiyon vb. Hastalıklar varsa sonuç yanlış çıkıyormus ama yarın sabah tekrar yapicm sonuç aynıysa hastaneye gidip kan verip durumu anlatacam
Enfeksiyon ayri hamilelik ayri.enfeksiyon var diye hamilelik testi pozitif cikmaz baybaya hamilesiniz. Testteki koyuluga bakicak olursak da beta hcg baya yukselmis hayirli olsun

Bir de gunlerdir adet ağrısı var her gün ağrıyor adet olacam sandım da hamilelikte de adet ağrısıyla tipa tip aynı ağrı oluyormuş doğru mu?

Yaa ben de pozitif çıkınca inanamamıştım. Testte hata mı var acaba falan demiştim. Testi yaptığım gün lekelenmelerim oldu. Adet öncesi de lekelenmem olur. Adetim başladı sandım idrarı damlatıp duşa girdim sonucu beklemedim bile. 10 dk sonra çıkınca bi baktım ikinci çizgi var. Ama yine de adet olduğuma emindim. Test yanlış diyordum. Siz de inanmıyor olabilirsiniz ama çok ciddi şekilde hamilesiniz 😂

Back
X