parlak beyaz cnm heralde değişik bişey :roflol: çok beğeniliyo burda gelin olcak bir kız var ne olur senin yatak odandan alayım diyo bana :roflol: ama ben herşeyi taşlı severim üstlerinde taş var çok güzel yatak örtümde öle cnm hatta yatak odası takımımda taşlı parlıyo heryer misafir odamda öle yılan derisi kahve simli ve taşlı bide ışıklı bence ışıklı al cnm yatak odanı :roflol: romantik oluyo :roflol:
gülüüüm resim koymakla mı uğraşıyon
istiyosan anlatayım cicişş:hulya:
bendeeeeee :bbo:arada geçmişi okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum :)
zevkli bir seçim canımm..ben kendi evimi aldıgımda çok güzel projeler hazırlayacam..
yatak başlığı kısmına çok güzel duvar kagıdı düşünüyorum ama burası 2 senelik oldugu için yapamıyorum..
aslında şuanki yatak odama kıyamıyorum daha 1 senelik ama çok sıkıldımm...
bence beyaz mükemmel bir seçim,çok rahatlatıcı ferah huzur dolu..
benim yatak örtüm perdem ve yatak başımdaki duvarımda turkuaz rengi
sanki bodrumdayım gibi uyanıyorum her sabah...
zevkli bir seçim canımm..ben kendi evimi aldıgımda çok güzel projeler hazırlayacam..
yatak başlığı kısmına çok güzel duvar kagıdı düşünüyorum ama burası 2 senelik oldugu için yapamıyorum..
aslında şuanki yatak odama kıyamıyorum daha 1 senelik ama çok sıkıldımm...
edacıık biraz daha sabrett de taşındığın şehirde al şimdi taşınırken hıpalanmasın yazıık
nasılsa şimdikide daha yenii
olumunekankayizsmile
sultan sana anlatayım dedi kuşummm..
benimkiside turkuaz mavisi perdelerim ama çok ağır görünüş bakımında aynı anda güzel uyanıyoruz :roflol:
kızz 1 senelik odadan sıkılınırmı hiç
otur oturduğun yerde bakim masraf yapmaa
kendi evine geçince yap bencede cicimm
dilediğin gibi yaparsın herşeyi,gerçekten yazık olur şimdi duvar kağıdı..
canım taş bul ışık falan sevmiyorum sadelikten yanayım..
benim anneminde parlak beyaz ama kaç sene önce almıştı..
eskitme beyazı düşünüyorum şuan ama kararsızım..
bendeeeeee :bbo:
kızz 1 senelik odadan sıkılınırmı hiç
otur oturduğun yerde bakim masraf yapmaa
kendi evine geçince yap bencede cicimm
dilediğin gibi yaparsın herşeyi,gerçekten yazık olur şimdi duvar kağıdı..
edacıık biraz daha sabrett de taşındığın şehirde al şimdi taşınırken hıpalanmasın yazıık
nasılsa şimdikide daha yenii
olumunekankayizsmile
eşimde ilk öyle dedi burda idare et giderken götürmezsin dedi ama sultancım temizliğiyle başa çıkamıyorum yapmasamda olmuyor..
bak siz biliyorsunuz her zaman temizlik yaptıgımı sabah yapıyorum akşam gelseniz dersiniz bu kız hiç mi toz almıyor o kadar kötü bütün komşular şikayetçi siirtin tozundan..
kafamda çok karıştı ikilemde kaldım..eşimde bana bıraktı bu kadar şikayetten sonra nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi..
sayfalar açılmıyordu sultanın mesajını şimdi gördüm cnm ...
benimkiside turkuaz mavisi perdelerim ama çok ağır görünüş bakımında aynı anda güzel uyanıyoruz :roflol:
turkuazı bende çok severim canım iç açıcı bir renk..
ben de handana katılıyorum, bak biz de evimizde nasılsa uzun süre kalmayacağız diye doğru dürüst eşya bile almadık. dışarıda işimiz bitip de dönünce yapacağım yatakodamı, banyolarımı ve salonumu :) azıcık sık dişini sen de.
düşüncelerimiz çok farklı seninle bende eskitmeden hoşlanmam :roflol: :roflol: bencede cnm acele etme inşallah gönlüne göre alırsın cnm gönül ferahlığıylada oturusun inşallah a.s.
ama resim çok küçük olduubilmiyorumkismile
tatlım şimdi duvar kagıdı yapmayacam sadece yatak odamı değiştiricem yoksa tımaranelik olucam çok yakında tozdan..doguya geleceğimi bilseydim hayatta koyu renk almazdım ama bütün evim koyu renk :çok üzgünüm:
en azından yatak odamı değiştirmek istiyorum kocişimde başa çıkamıyorsan değiştirelim dedi istediğini arastır bakalım dedi..
güzelmişşş alkisalkisalkis
ama böyle koyu renk mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?