Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım taş bul ışık falan sevmiyorum sadelikten yanayım..
benim anneminde parlak beyaz ama kaç sene önce almıştı..
eskitme beyazı düşünüyorum şuan ama kararsızım..

arada geçmişi okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum :)
bendeeeeee :bbo:

kızz 1 senelik odadan sıkılınırmı hiç
otur oturduğun yerde bakim masraf yapmaa
kendi evine geçince yap bencede cicimm
dilediğin gibi yaparsın herşeyi,gerçekten yazık olur şimdi duvar kağıdı..

kızz 1 senelik odadan sıkılınırmı hiç
otur oturduğun yerde bakim masraf yapmaa
kendi evine geçince yap bencede cicimm
dilediğin gibi yaparsın herşeyi,gerçekten yazık olur şimdi duvar kağıdı..

ben de handana katılıyorum, bak biz de evimizde nasılsa uzun süre kalmayacağız diye doğru dürüst eşya bile almadık. dışarıda işimiz bitip de dönünce yapacağım yatakodamı, banyolarımı ve salonumu :) azıcık sık dişini sen de.

canım taş bul ışık falan sevmiyorum sadelikten yanayım..
benim anneminde parlak beyaz ama kaç sene önce almıştı..
eskitme beyazı düşünüyorum şuan ama kararsızım..

düşüncelerimiz çok farklı seninle bende eskitmeden hoşlanmam :roflol: :roflol: bencede cnm acele etme inşallah gönlüne göre alırsın cnm gönül ferahlığıylada oturusun inşallah a.s.

tatlım şimdi duvar kagıdı yapmayacam sadece yatak odamı değiştiricem yoksa tımaranelik olucam çok yakında tozdan..doguya geleceğimi bilseydim hayatta koyu renk almazdım ama bütün evim koyu renk :çok üzgünüm:
en azından yatak odamı değiştirmek istiyorum kocişimde başa çıkamıyorsan değiştirelim dedi istediğini arastır bakalım dedi..

öyle mi yapayımm ??

düşüncelerimiz çok farklı seninle bende eskitmeden hoşlanmam :roflol: :roflol: bencede cnm acele etme inşallah gönlüne göre alırsın cnm gönül ferahlığıylada oturusun inşallah a.s.

inş canım inş :Saruboceq:

beyaz toz olmuyor sanıyorsan yanılıyorsun ben toz alıyorum 2 gün sonra hiç alınmamış gibi
eğer tozlu bir yerse koyu açık farketmiyor edoşumm
akçaağaç,huş rengi hiç toz göstermiyor,şekil 1 a benim salon 1 ay toz alma 1 gr göremezsin anca parmakla sıvaman lazım,ama beyaz hemen tozu gösteriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…