kız gülme ciddiyimmm kıkırmızı oluyorum beyaz tenli olunca şekil değiştiriyorum :)
bende çok beyazım aynen bende kızarıyorum yanmış gibi kaydirigubbakcemile3
bende çok beyazım aynen bende kızarıyorum yanmış gibi kaydirigubbakcemile3
ay eet işte öyle oluyorum bende :) sen dayanabiliyorsun bari ben dayanmıyorum daalkisalkisalkis
sen denizden havuzdan da çıkmıyorsundur :)
evet nerden bildinn kaydirigubbakcemile3
ama bu sene gidemedim tatile kocişin izinleri kaldırıldı..
ama şimdiden yaz planlarımı yapıyorumm kaydirigubbakcemile3
allah yardımcın olsun tatlım dikkat et kendine ve bol bol leblebi yeeeeyerimseniben
kızlar ben çıkıyrmmm.
ders çalışmam gereekkkohaoldumsmile
2yıl aradan sonrada zor oluo okullu olmak evin rahatlığına alışmışkennboshayallersmile
hepiznize ii geceler.
sultan hanıma söleyin ben ona küstümmmmkaydirigubbakcemilesohbet etmediği içinnnsempatiksalakcinni
leblebiyi hiç sevmem :umursamaz:
midemi üşüttüm heralde..
kızlar ben çıkıyrmmm.
2yıl aradan sonrada zor oluo okullu olmak evin rahatlığına alışmışkennboshayallersmile
hepiznize ii geceler.
sultan hanıma söleyin ben ona küstümmmmkaydirigubbakcemilesohbet etmediği içinnnsempatiksalakcinni
evet nerden bildinn kaydirigubbakcemile3
ama bu sene gidemedim tatile kocişin izinleri kaldırıldı..
ama şimdiden yaz planlarımı yapıyorumm kaydirigubbakcemile3
ay eet işte öyle oluyorum bende :) sen dayanabiliyorsun bari ben dayanmıyorum daalkisalkisalkis
valla bende anlamıyorum küçükkende annem beni banyodan çıkaramazdı kaydirigubbakcemile3
büyüdüm yine aynıyım şimdide kociş beni banyodan çıkaramıyor kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyrmmm.
hepiznize ii geceler.
doldur küveti yallah :):):)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende anlamıyorum küçükkende annem beni banyodan çıkaramazdı kaydirigubbakcemile3
büyüdüm yine aynıyım şimdide kociş beni banyodan çıkaramıyor kaydirigubbakcemile3
su faturasını düşüneiyorum :)
kızlar bana müsade, uyuyamazsam gelirim :)
iyi geceler hepinise mirmirmirmir
ama sarı ve tuzlu leblebi çok iyi geliyor ondan söyledim güzelimyerimseniben
kızlar ben çıkıyrmmm.
hepiznize ii geceler.
fatma senide listeye ekleyelim,önümüzdeki adet tarihin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?