Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sultannnnnnnnnnnn handannnnnnnnn neden sustunuz ?

edacım 7 yumurta diyo kıs bu tarifte akannehir

Son düzenleme:

ya ben normal doğumdan korkuyorum da, bi arkadaşım normal doğum yaptı benimi süper bişey olduğunu söylüyor ve herkese tavsiye ediyor. o yüzden sordum sana da :)
ayrıca teşekkür ederim. :)

kuşum istediğiniz tarif varsa yazarım hemenn...
ama bugün tarif defterimi üst komsuma verdimm..
sen bana hangisinin tarifini istiyorsan söyle ben defter gelir gelmez sana özelden msj atarım tarifini canımmm..

sultan sarmasını istiyorum edoşum zahmet olmazsa

neden cnm ?

ya zaten ben gata ya gidiyoorum bakim gatada varmı epidürel varsa ondan sonra daha ayrıntılı konuşcam ama neden korkuyosun cnm ?

riskleri var netten araştır biraz uzman ve bu işten anlayan çok az ve nadir proflar var biliyorsun ki omura iğne batırıyorlar ve risk taşıor diye duydum

riskleri var netten araştır biraz uzman ve bu işten anlayan çok az ve nadir proflar var biliyorsun ki omura iğne batırıyorlar ve risk taşıor diye duydum

cnm o riskleri biliyorum ama şimdi o kadar çok yaygınlaştı ki artık bence bi çok dktr kolaylıkla yapıyo bu yüzden bende karar verdim önce dediğin gibi bende istemiyordum zaten daha konuşcam belkide tüm acısıyla tatlısıyla hissetmek isterim kuzumun dünyaya gelişini :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…