Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çiğdemm gördün mü bak bunlar beni psikopata bağlıyolar sonrada bana kızıyonuz yaa
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla ne diyim ki sultancım kaydirigubbakcemile3

telkariye bayılırımm..
eşimin memleketi telkariyle ünlü (mardin)
benim çok takım var telkari olarak her mardine gidişimde beğendiğim varsa mutlaka alıyorumm..

kaynanam bir gezi grubuyla gitmişti mardin'e, ufak tefek bişeyler getirmiş o da bana, çok güzeller ama opuyorumnanaktan

ayy çok güldümm yaa büyük oğlanın odası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla ne diyim ki sultancım kaydirigubbakcemile3

kaynanam bir gezi grubuyla gitmişti mardin'e, ufak tefek bişeyler getirmiş o da bana, çok güzeller ama opuyorumnanaktan

ben takı üzerine değilde vazo süsleme mumluk ayna süsleme falan yapcam umarım yapabilirim biraz zormuş sanırım

AskMelegi, edammm+, fatmaerozkan, karats+, minikkuzucum+

görüşürüz canikolarrr çıktım ben
iyi geceler

herkesi toplamak çok zor olur..
gelmek isteyen olur, istemeyen olur..
bilmiyorum karışık bir durumm canımm..
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

doğru söylüyorsun neyse görüşme olursa sizi tanımak isterim sengözlerimebaksanab

ben takı üzerine değilde vazo süsleme mumluk ayna süsleme falan yapcam umarım yapabilirim biraz zormuş sanırım

zevkli bir uğraş, güzel şeyler yaparsın eminim :)

herkesi toplamak çok zor olur..
gelmek isteyen olur, istemeyen olur..
bilmiyorum karışık bir durumm canımm..
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ya bence de biraz zor olabilir, ben mesela hemen katılamam bir buluşmaya, ama ileride zaman ne gösterir bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…