Günaydın hoşgeldin canım
Hoşbuldum kuzumiyimisin bugün?
hoşbuldum sevgicim
Hoşbuldum kübracım iyiyim saol sen nasılsın?
Hoşbuldum cicim
Günaydın kuşumm
günaydın kızlarrr...nasılsınız?? dün bi arkadasım geldi haber veremeden cıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın..
Zamanla iyileşiyorsun kabulleniyorsun sonuçta hayat kalanlar için devam ediyor,herşey insanlar için..Allah dayanma gücü versin..Çok zor bir durum ama elden gelen birşey yok maalesef..
Günaydın babuşum hoşgeldin nasılsın?günaydın kızlarrr...nasılsınız?? dün bi arkadasım geldi haber veremeden cıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın..
Aynen öyle canım..ölüm insana çok yakınn ve hiç birşeye üzülmeye değmez gerçektenn...
aslında bunlar bize ders olmalıı..
baksana yaşam zaten yok denecek kadar kısayken biz nelere üzülüyoruz ve yıpratıyoruz kendimizi...
Bende iyiyim kuzum :)) eh yatakta olunca ve tv seyrederken uyuya kalmamak mümkün değilki...daha iyiyim handancım, teşekkür ederim
sen nasılsın?
gece uyumuş kalmışım senden sonra
günaydın kızlarrr...nasılsınız?? dün bi arkadasım geldi haber veremeden cıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın..
Günaydın babuşum hoşgeldin nasılsın?
Aynen öyle canım..
Böyle acılara tanık olunca aklımız başımıza geliyor ama bir süre sonra unutuyoruz ve kendimizi yıpratmaya devam ediyoruz..
Bende iyiyim kuzum :)) eh yatakta olunca ve tv seyrederken uyuya kalmamak mümkün değilki...
ben geliyorum siz olmuosunuzzzz.akşamları.bide gündüzleri hiç evde değilim.şimdide çıkıcamm duanıza ihtiyacım varrr.doktora gidicemmm.
kızlar allaha emanet olun ben çıkıyrmmmm.inş hayırlı haberlerle dönerim
ben geliyorum siz olmuosunuzzzz.akşamları.bide gündüzleri hiç evde değilim.şimdide çıkıcamm duanıza ihtiyacım varrr.doktora gidicemmm.
hoşbuldukkk kızlarrrr
handancım iyiyim cok sükür tatlım. dün baya yürüdüm hava aldım kendime geldim..bugun de biraz yürüyüş yapmayı planlıyorum kahvaltıdan sonra..normal dogum için baya yararı oluyomus yürümenin..tabanlara kuvvett yürüyorum ben de bol bollsen nasılsınnn??
yürüyüş çok faydalı her zaman, ne güzel yapıyorsun valla, süper
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,dualarımız seninle..ben geliyorum siz olmuosunuzzzz.akşamları.bide gündüzleri hiç evde değilim.şimdide çıkıcamm duanıza ihtiyacım varrr.doktora gidicemmm.
süpersin şekercim yürümek en güzel egzersiz,kesinlikle faydası olur normal doğum için..hoşbuldukkk kızlarrrr
handancım iyiyim cok sükür tatlım. dün baya yürüdüm hava aldım kendime geldim..bugun de biraz yürüyüş yapmayı planlıyorum kahvaltıdan sonra..normal dogum için baya yararı oluyomus yürümenin..tabanlara kuvvett yürüyorum ben de bol bollsen nasılsınnn??
calısırken böyle degildi di mi:))) pazartesi gününden baslıyoduk kıvranmaya:)))inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,dualarımız seninle..
süpersin şekercim yürümek en güzel egzersiz,kesinlikle faydası olur normal doğum için..
Bende iyiyim bildiğin gibi :)) Günler geçiyor hızla hiç anlamıyorum baksana yine perşembe oldu :))
görürsün elbette,
bana biraz müsade, azıcık evimle ilgileneyim
buralardayım ama uğrarım arada.
Yaaa hatırlamak bile istemiyorum :)))) Off pazartesi sendromu çok fenaydı şu an hergün cumartesi :))calısırken böyle degildi di mi:))) pazartesi gününden baslıyoduk kıvranmaya:)))
Kolay gelsin kuzum görüşürüz..bana biraz müsade, azıcık evimle ilgileneyim
buralardayım ama uğrarım arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?