Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Zamanla iyileşiyorsun kabulleniyorsun sonuçta hayat kalanlar için devam ediyor,herşey insanlar için..Allah dayanma gücü versin..Çok zor bir durum ama elden gelen birşey yok maalesef..

evett zamanla öyle oluyor yoksa insanlar bu acılarla nasıl yaşarlarr...
allah yardımcıları olsunn..sabır versin inş..

günaydın kızlarrr...nasılsınız?? dün bi arkadasım geldi haber veremeden cıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın..
Günaydın babuşum hoşgeldin nasılsın?
Aynen öyle canım..

Böyle acılara tanık olunca aklımız başımıza geliyor ama bir süre sonra unutuyoruz ve kendimizi yıpratmaya devam ediyoruz..
daha iyiyim handancım, teşekkür ederim
sen nasılsın?
gece uyumuş kalmışım senden sonra
Bende iyiyim kuzum :)) eh yatakta olunca ve tv seyrederken uyuya kalmamak mümkün değilki...

ben geliyorum siz olmuosunuzzzz.akşamları.bide gündüzleri hiç evde değilim.şimdide çıkıcamm duanıza ihtiyacım varrr.doktora gidicemmm.

kızlar allaha emanet olun ben çıkıyrmmmm.inş hayırlı haberlerle dönerim

doğru valla.

içini ferah tut tuğbacım, güzel haberlerle gel inşallah

dualarım seninle canım.inşallah hayırlı haberlerle dönersin sende Allaha emanet ol canım kendine cici bak öptüm çok çok

dualarımız seninle canımm..
güzel haberlerini bekliyoruzz...
çok öptüm senii

hoşbuldukkk kızlarrrr

handancım iyiyim cok sükür tatlım. dün baya yürüdüm hava aldım kendime geldim..bugun de biraz yürüyüş yapmayı planlıyorum kahvaltıdan sonra..normal dogum için baya yararı oluyomus yürümenin..tabanlara kuvvett yürüyorum ben de bol boll sen nasılsınnn??

yürüyüş çok faydalı her zaman, ne güzel yapıyorsun valla, süper

inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,dualarımız seninle..
süpersin şekercim yürümek en güzel egzersiz,kesinlikle faydası olur normal doğum için..
Bende iyiyim bildiğin gibi :)) Günler geçiyor hızla hiç anlamıyorum baksana yine perşembe oldu :))

calısırken böyle degildi di mi:))) pazartesi gününden baslıyoduk kıvranmaya:)))
görürsün elbette,

calısırken böyle degildi di mi:))) pazartesi gününden baslıyoduk kıvranmaya:)))
Yaaa hatırlamak bile istemiyorum :)))) Off pazartesi sendromu çok fenaydı şu an hergün cumartesi :))
bana biraz müsade, azıcık evimle ilgileneyim
buralardayım ama uğrarım arada.
Kolay gelsin kuzum görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…