Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gül'den haber yokmuu demek istedim sen gülden olarak anladınnn denizcimmmmm huhuuuuuu

ayy sevgii ne güzelll kızzzz bizde yazarmıyız acaba doğuma şu kadar gün kaldı dieeeee

Dünür senin tickerinde 27 benimkinde 32 yazıyor kalan gün sayısına :18: :18: :18:

evet dünür sorma. şu çatı olayını halletsekde normal mi olacak onu bi öğrensek çok daha iyi olacak.

gül'den haber yokmuu demek istedim sen gülden olarak anladınnn denizcimmmmm huhuuuuuu

he bende sonradan öyle anladım ama sultan ortalığı karıştırdı yok gül değil gülden diyor dedi onun suçu banane banane

hadi hayırlı haberler canımmmmm

benim pek bir beklentim yok ben hala geç bir ilişki oldugunu düşünüyorumm..
tek ilişki neyse ama yumurta çatladıktan 1 gün sonra ikişki oldugu için sonuc negatif biliyorum kuşumm...
kafam rahat yanii

kızlar ender saracın formula7 si hakkında bi bilginiz varmı???yakınlarınızda kulanan falan??

kızlar ender saracın formula7 si hakkında bi bilginiz varmı???yakınlarınızda kulanan falan??

benim çok yakın bi sanatçı dostum olan zerrin özer kullandı çok memnundu

böyle şeyleri kullanma ben olsam çok korkardım. doğal yollarla vermeye çalış kilolarını yürüyüş spor yaparak felan.

şuan kullanmam zatenn bebek düşünüyrmmm biliosun.

eşime bebekten sonra kullandırmayı düşünüyrmm onun için sordum

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

maonyaaa,karats+,

neeree kaçtınızzz anidennn hepiniz:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…