aynen canım biz elimizden geleni yapıyoruzz...
zamanı geldinde zaten gelecekler ne diye hırs yapıp kendimizi üzüyoruzz...
hatta biz relax topiğimi açsak kendimizee
bundan sonra gün saymak yokkk...
herşeyi oluruna bıraktım kuzucumm...
bendensin
yok açmayalım topik, pozitif düşünceyle bu hale geldik, burdan devam edelim bence
kızlar siz konuşun ben burdayım takip ediyom sizi
kızlar siz konuşun ben burdayım takip ediyom sizi
cnm sıkılıo kızlarr.yrn okul başlıoo.güya gebe kalsaydım gitmicektimmm artıkkkk.haftada 4günde hiç çekilmio.keşke 2güne düşse.
hayat ne kadar acımasızzz.bugün yine laf yedimmm.hep beni savunan tuğba kızım yaşın küçük yeni evlisin bakma bunlara die başkalarını bozan bi yetze vardı eşimin akrabasından.bugün bana ettiğin tembellik yeter artık bebeğin olsun dedii.biraz cnm sıkıldı.bıktım bu konudan.kızlar size bişi sorucam ama nasıl sorulur bilemiyrmmmm
bana bi kuzenim dediki ben gebe kaldım günü hissettim eşi boşalınca içinde bi kıpırdanma olmuş.öbür kuzenime sordum evet bendede oldu 2 çoçumuda bildim dedi ve ben hamile kaldım ay eşimin menisi hiç dışarı çıkmadı kup kuru kalktım dedi.ablama sordum ablamda evet hamile kaldın ayyy dışarı hiç meni çıkmıo dedii.bendede hep dışarı çıkıo bi fikri olan varmı?????
bana bi kuzenim dediki ben gebe kaldım günü hissettim eşi boşalınca içinde bi kıpırdanma olmuş.öbür kuzenime sordum evet bendede oldu 2 çoçumuda bildim dedi ve ben hamile kaldım ay eşimin menisi hiç dışarı çıkmadı kup kuru kalktım dedi.ablama sordum ablamda evet hamile kaldın ayyy dışarı hiç meni çıkmıo dedii.bendede hep dışarı çıkıo bi fikri olan varmı?????
yok artık daha neler, ilk kez duyuyorum, her halükarda çıkar geri, onlar hissetmemiştir.
kulaktan dolma şeylerle kendini hırpalayıp durma.
benimde aynısı oluyor ertesi gün bile gelmeye devam ediyor benim bir arkadaşım bana şunu demişti: ilişkiden sonra hep meni gelirdi bir gün ilişkiye girdiklerinde hiç gelmemiş ve o ay hamile kaldığını söylemişti bende o yüzden sizlere sordum acaba doğrumudur diye......
bunu bi topikten buldumm.
eda sen nasıl hissettin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?