- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.581
Evet canım var hayırlı olsunKızlar sizce pozitif mi? Adete 4 gün var ve normal gebelik testi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım var hayırlı olsunKızlar sizce pozitif mi? Adete 4 gün var ve normal gebelik testi
Ay inşallah yaaEvet canım var hayırlı olsun![]()
Ben iki gün önce yaptığımda böyleydi. İki gün sonra biraz daha belirginleşti. Sizde de var bence
Bunuda yeni yaptım canım kana gittiniz mi bugünBen iki gün önce yaptığımda böyleydi. İki gün sonra biraz daha belirginleşti. Sizde de var bence![]()
Bursa daha daha belirgin duruyor vallaBunuda yeni yaptım canım kana gittiniz mi bugün
Güzel haberlerini bekliyor olacağım canımBursa daha daha belirgin duruyor vallaBen daha gitmedim iki gün daha bekleyip yine test yapıp daha belirginleşirse gidicem
![]()
Inşallah canım aynenGüzel haberlerini bekliyor olacağım canım![]()
Bunuda yeni yaptım canım kana gittiniz mi bugün
Eki Görüntüle 3241651 adetime daha 15 gun var normlde referans araligim hep 0-5 cikardi
Referans aralığı cihaza bağlı bir durum önemli olan sonucunuz ve negatif maalesef
Kuruma gibiKızlar merhaba adetime 5 gün kala Laboquick testi bu şekilde çıkmış saatler sonra gördüm bu kuruma cizgisi mi bu marka en kuruma cizgisi çıkarmayan marka değil mi gece gece gördüm gözlerim açıldı![]()
Yaaa bu çizgi gitgide daha da belirginleşiyor neden benim başıma geldi en güvenilir test diye biliyordum gece gece nasıl uyuyacağım hiç bilmiyorumKuruma gibi
Çok takma sonuçta daha 5 gün var. O kadar çok kurumuş ki ayrıca silik çizgi çıksa bunu ilk an fark edersin. Sabah tekrar yaparsın yada varsa gece de yap silik çıkar sa vardır. Ama bu kadar kurumuş test e birsey demek çok zorYaaa bu çizgi gitgide daha da belirginleşiyor neden benim başıma geldi en güvenilir test diye biliyordum gece gece nasıl uyuyacağım hiç bilmiyorum![]()
Tamam teşekkür ederimÇok takma sonuçta daha 5 gün var. O kadar çok kurumuş ki ayrıca silik çizgi çıksa bunu ilk an fark edersin. Sabah tekrar yaparsın yada varsa gece de yap silik çıkar sa vardır. Ama bu kadar kurumuş test e birsey demek çok zor
Naptiniz tekrar ladiniz mıTamam teşekkür ederim![]()