- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 40
Insallah gönlünden geçen olurıkı gün daha bekleyeyım dedim belki yarın adet olurum bılmıyorum kı hayal kırıklığı olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah gönlünden geçen olurıkı gün daha bekleyeyım dedim belki yarın adet olurum bılmıyorum kı hayal kırıklığı olmasın
Teşekkür ederim ınsallh hepımız ıcın hayırlı ve güzel olur her zaman dua edıyorum tüm çocuk ısteyenler ıcınInsallah gönlünden geçen olur![]()
Test yaparsan bizimlede paylasirmisinTeşekkür ederim ınsallh hepımız ıcın hayırlı ve güzel olur her zaman dua edıyorum tüm çocuk ısteyenler ıcın
Olanda da olmayandada bi hayır vardır canim üzülme diğer ay daha sağlıklı gelecek inşallah bebeginRegl oldum bu ay çok umutluydum nasıp olmadı bu ay da olmadı
Sen acilden bir kan ver canım testim pozitif çıktı ona göre doktoruma randevu alcam de gitBugun tekrar test yaptım belirtiler devam ediyor fakat test te böyle cikti
Bi kac gun daha bekliycem ayin 5 ne kadin doğuma randevum var dişçiye gitmem lazım o gün ona göre dişe gidecem bide geç yumurtladim ona göre bugün 12. Gun yumurtlamamin normalde 5 gun falan adet geciktiSen acilden bir kan ver canım testim pozitif çıktı ona göre doktoruma randevu alcam de git
Hayırlısı olsun inşallahBi kac gun daha bekliycem ayin 5 ne kadin doğuma randevum var dişçiye gitmem lazım o gün ona göre dişe gidecem bide geç yumurtladim ona göre bugün 12. Gun yumurtlamamin normalde 5 gun falan adet gecikti
Kist falan varmiydi normal kist çikolata kıstı falanAy hadi onslalah cızgı var gıbı ınslalah hamılesındır ben regl oldum ama benım sımsıyah bır kanamam var ıkı gündür ama böyle çok adet kanaması gıbı değil sımsıyah ılk kez böyle oldu sızde olan varmı
Olabilir sen yinede sağlıklı görmüyorsan kanamayı doktorla görüş canimKlomen kullanmıştım orda kıst oluşmuştu bırtane ondan mıdır