Pozitif mi degilmi

Bugun tekrar test yaptım belirtiler devam ediyor fakat test te böyle cikti

Eklentiler

• 20240201_101750.webp
    20240201_101750.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 46
Sen acilden bir kan ver canım testim pozitif çıktı ona göre doktoruma randevu alcam de git
Bi kac gun daha bekliycem ayin 5 ne kadin doğuma randevum var dişçiye gitmem lazım o gün ona göre dişe gidecem bide geç yumurtladim ona göre bugün 12. Gun yumurtlamamin normalde 5 gun falan adet gecikti

Bi kac gun daha bekliycem ayin 5 ne kadin doğuma randevum var dişçiye gitmem lazım o gün ona göre dişe gidecem bide geç yumurtladim ona göre bugün 12. Gun yumurtlamamin normalde 5 gun falan adet gecikti
Hayırlısı olsun inşallah

Ay hadi onslalah cızgı var gıbı ınslalah hamılesındır ben regl oldum ama benım sımsıyah bır kanamam var ıkı gündür ama böyle çok adet kanaması gıbı değil sımsıyah ılk kez böyle oldu sızde olan varmı

Ay hadi onslalah cızgı var gıbı ınslalah hamılesındır ben regl oldum ama benım sımsıyah bır kanamam var ıkı gündür ama böyle çok adet kanaması gıbı değil sımsıyah ılk kez böyle oldu sızde olan varmı
Kist falan varmiydi normal kist çikolata kıstı falan

Hala adet olmadım pazartesi randevum var netleşir çok fazla dış eti dış agrisi çekiyorum ona göre dış tedavisine başlamam gerek

Buda dünkü testim

Eklentiler

• 20240202_094213.webp
    20240202_094213.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 33
Back
X