Pozitif mi negatif mi 2

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Merhaba kızlar bir-iki gün size erken gebelik testmi paylaşmıştım çok çok silik belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı. Ben bugün dayanamadım tekrar test yaptım ama gecenki testten bulamadım farklı bir marka aldım eczaneden. Şuanda da adetime 4-5gun var. Belirti olarak aynı adet belirtilerini yaşıyorum hala. Kasık ağrısı adet hissi işte bide bunlra ek olarak uykuluyum ve de ara sıra ince ince midem bulanıyor. Bugün yaptım testi koyuyorum bunu da bir yorumlar mısınız çok teşekkür ederim şimdiden .

Eklentiler

• IMG20200822164757.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 211
Bu da iki gün önceki testimdi

Eklentiler

• IMG_20200820_135435.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 209
Silik çizgi var ben görüyorum testte keşke geçen ki testin aynısı olsaydı çünkü markalar arası fark oluyor birinde çizgi daha belirgin çıkarken digerinden az görünüyor falan ama iyi tarafı da var iki farklı markanın ikisinde de silik çıkıyorsa pozitif sonuç var demektir istersen yarın kan ver yada 2 gün arayla testleri tekrarlayıp koyulaşıp koyulaşmadıgını takip et

Ama aynı adet olucakmisim gibi ağrım da var kasıklarda ayni adet hissi yani

Ama aynı adet olucakmisim gibi ağrım da var kasıklarda ayni adet hissi yani
O hamilelikte de oluyor genelde çünkü bebek yerleşmeye çalıştığı için öyle hatta 1 aya yakın kasık agrısı yaşayabiliyorsun hamileliklerim regl belirtileri aynı oluyor hatta kesin hamileyim dediginde hamile olmazken o kadar belirti yaşanmışken hiç ihtimal vermediğin adet olucam dedigin zaman hamile oluyorsun bu durumlar karışık biraz yani öyle belirtilere çok kafa yorma en iyisi kan testi ile düzenli artış olup olmamasına baktırmak

Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri benziyor
Bence pozitif kan verirseniz kesinleşir..

Bende 4 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testi değildi hatta normal testti
Bencede var gözünüz aydınn

Bende 4 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testi değildi hatta normal testti
Bencede var gözünüz aydınn
Benimde öyle ama hani hamileyim diyebilicegim bir çizgi değil aşırı silik görmek için baktığımda görebiliyorum ancak :) yani başkasına gostersem tek çizgi der o kadar yani. Ve adet olucakmisim gibi belirtiler var o biraz umutlanmama engel oluyo

Sonucunuz ne oldu merak ettim

Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim.dd.gecikme.durumum var 5 gün 2 gün önce test yaptım negatif çıktı.
Çok teşekkür ederim amin Allah size de nasip etsin inşallah. Erken gebelik testi mi yaptınız bazen geç döllenme falan olabiliyor sanırım bende bile çok silik bir çizgi çıkmıştı

Çok teşekkür ederim amin Allah size de nasip etsin inşallah. Erken gebelik testi mi yaptınız bazen geç döllenme falan olabiliyor sanırım bende bile çok silik bir çizgi çıkmıştı
Yok normal test yaptım sabah tekrar yapcam şuan 7 gün gecikti adet belirtisi hiç yok bilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…