- 4 Kasım 2022
- 101
- 29
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miratech markaMarkası ne canim
Ay hadi İnşallah. Sabırsızlıkla yarını bekliyorumErken gebelik testi kaset teste göre daha duyarlı oluyor yani daha düşük hcg değerlerini gösteriyor diye biliyorum kesin olması açısından yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın bence![]()
Çok teşekkür ederim. Yarın kan tahlili vereceğim. Dua edin bol bol lütfenMerhaba ben 2 gün kala erken test ile öğrendim ama tam adet günümde yaptığım normal kaset test gölge gibi silik çıkmıştı. Yani erken testler daha duyarlı oluyor büyük ihtimal gebesiniz tebrikler kan verirseniz kesin sonuç alırsınız
Yok malesef son dakika eczane buldum iş çıkışı 2 tane aldım başka yoktu ellerinde. Bir tane erken bir tane kaset aldım ama sağ Kasık ağrım çok var karıncalanma var ben anlamadım ne oluyor 2 senelik evliyim bu şeyleri de hiç bilmiyorum panik yaptım çokBenımde adetıme 6 gun var aynı kadet testten yaptım negatif cıktı testınız varmı tekrarlayın bence 2 saatte bıle hcgde artıs oluyor cok az da olsa sılıklesme olusabılır cunku erken gebelık testınde baya pozıtıf
Dualarım sizinle inşallah güzel haberler alırsınızÇok teşekkür ederim. Yarın kan tahlili vereceğim. Dua edin bol bol lütfen
İnşallah çok teşekkür ederimDualarım sizinle inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Kasik ağrısı normal, gebelikte oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızİnşallah çok teşekkür ederim
Bir şey soracağım bu kasık ağrısı normal bir durum mu endiselenmeli miyim? Sadece sağ kasığımda bir ağrı var regl ağrısı gibi değil gaz sıkışması gibi desem cok garip bir tabir olacak ama şey gibi saatlerce küçük tuvaletimizi tutmak zorunda kaldığımız da o karnimiza giren ağrı gibi bilmiyorum anlatabildim mi ama yaşadınız mı hiç
Kasık ağrısı normal korkmayın hatta benim öğrendikten sonra da devam etmişti bir süre. İnşallah kan testinde de pozitifi görürsünüzArkadaşlar peki bir şey daha sorucam ben, benim aşırı derecede sağ Kasık ağrım var ve reglime daha 5 gün var. Eğer pozitifse ki şayet yarın kan tahlili yaptırmayı planliyorum bu normal mi bu agri? Bir kere kimyasal gebeliğim var öğrendim öğrendikten 2 gün sonra düşükle sonuçlandı. Çok korkuyorum şuan napiyim acile falan mı gidiyim anlamadım
Evet ben ondan anlamıştım hamile olduğumu o ağrı normalmiş doktorum bir kaç ay daha her regl dönemimde o ağrının olabileceğini söyledi ama maalesef ben düşük yaptım bu yüzden bilemiyorum. Adet sancısına benzer ağrılarım oldu yaniİnşallah çok teşekkür ederim
Bir şey soracağım bu kasık ağrısı normal bir durum mu endiselenmeli miyim? Sadece sağ kasığımda bir ağrı var regl ağrısı gibi değil gaz sıkışması gibi desem cok garip bir tabir olacak ama şey gibi saatlerce küçük tuvaletimizi tutmak zorunda kaldığımız da o karnimiza giren ağrı gibi bilmiyorum anlatabildim mi ama yaşadınız mı hiç
Malesef negatif çıktı. Değer <2,00. Sonuç böyle ise test nasil pozitif çıktı ben anlamadım test mı bozuktu kiKasık ağrısı normal korkmayın hatta benim öğrendikten sonra da devam etmişti bir süre. İnşallah kan testinde de pozitifi görürsünüz![]()