• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mı negatif mi

Evet bende onu anlamadım. Hani saatler sonra da değil 5dk içinde ikinci çizgi çıkmıştı. Kuruma çizgisi falan da diyemiyorum anlamadım noldugunu niye böyle olduğunu
Canım bence sen yınede kaset testten devam et bakalım 2 olupta yükselıse gecebılır sanırım adetıne vardı daha

Canım bence sen yınede kaset testten devam et bakalım 2 olupta yükselıse gecebılır sanırım adetıne vardı daha
Evet kuşum daha 5 gün var. Pazartesi regl olmam gerekiyor normalde. En kötü bekleyeceğim regl olmazsam 17sinde, 18nde bir daha test yaparım. Yine pozitif görürsem yine kan tahlili yaptırırım. Bir de yine negatif çıkıyormuş ben şok

Malesef negatif çıktı. Değer <2,00. Sonuç böyle ise test nasil pozitif çıktı ben anlamadım test mı bozuktu ki
Şaşırdım gerçekten😐 test baya baya pozitifti. Yani pozitif olup da negatif çıkartan test gördüm de negatifse nasıl pozitif çıkıyor bilemedim

Erken gebelik testinde çok bariz pozitif çıkmışken kaset testte silik de olsa çizgi çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Aynı gün yaptığım erken gebelik testi seninkinden çok çok daha silikken kaset testimde pozitifti çünkü… hayırlısı olsun hakkında canım.

Evet bende onu anlamadım. Hani saatler sonra da değil 5dk içinde ikinci çizgi çıkmıştı. Kuruma çizgisi falan da diyemiyorum anlamadım noldugunu niye böyle olduğunu
Başıma gelmişti benimde canım. Bir keresinden erken gebelik testinde 5 dakika içinde çizgi belirmişti arkasından yaptığım test ise negatifti.. o ay hamile değildim ben… maalesef olabiliyor bu tarz şeyler…

Başıma gelmişti benimde canım. Bir keresinden erken gebelik testinde 5 dakika içinde çizgi belirmişti arkasından yaptığım test ise negatifti.. o ay hamile değildim ben… maalesef olabiliyor bu tarz şeyler…
Ben cidden baya şaşırdım böyle hevesli hevesli gittim kan verdim bir öğrendim negatif. Sonrası zaten hayal kırıklığı. Arkadaşım da diyor sen çok erkenden kan vermissin ama diyorum testte pozitif çıktı o yüzden verdim. Belki negatif çıksa gecikme olsa bekleyecektim daha. Tabi hayırlısı buymuş. Reglim gecikirse 1 haftayı doldurmadan yapmayi düşünmüyorum bir daha ama bu üzüntü baskaymis çünkü

Ben cidden baya şaşırdım böyle hevesli hevesli gittim kan verdim bir öğrendim negatif. Sonrası zaten hayal kırıklığı. Arkadaşım da diyor sen çok erkenden kan vermissin ama diyorum testte pozitif çıktı o yüzden verdim. Belki negatif çıksa gecikme olsa bekleyecektim daha. Tabi hayırlısı buymuş. Reglim gecikirse 1 haftayı doldurmadan yapmayi düşünmüyorum bir daha ama
Markası neydi cnm
Markası miratech markaydı ya

Ben cidden baya şaşırdım böyle hevesli hevesli gittim kan verdim bir öğrendim negatif. Sonrası zaten hayal kırıklığı. Arkadaşım da diyor sen çok erkenden kan vermissin ama diyorum testte pozitif çıktı o yüzden verdim. Belki negatif çıksa gecikme olsa bekleyecektim daha. Tabi hayırlısı buymuş. Reglim gecikirse 1 haftayı doldurmadan yapmayi düşünmüyorum bir daha ama bu üzüntü baskaymis çünkü
Bende adetime daha varken yapmıştım test.. hatta birkaç defa. Her defasında daha koyu çıkmıştı. Yinede bir hafta gecikmeden kan vermedim. Birdahaki sefer birkaç test yap cnm. Hepsinde çizgi çıkarsa vardır hamilelik. Ama birinde çıkıp diğerinde çıkmıyorsa ozmn ya hatalı pozitiftir yada kimyasal gebelik olmuş olabilir. Yengemin de erken gebelik testi pozitifken kaset test negatifti. Adetide gecikmişti . Sonra kan verdiği gün adet oldu ve değer 21 fln çıkmıştı… yani kimyasal gebelik geçirmişti…

Merhaba hanimlar, benimde reglim 4 gün gecikti. Bu aksam 2 tane miratech marka gebelik testi yaptim. Biri bozuk (bence) ama digeri ilk saniyelerde hemen sonuc verdi. Fotograflarini ekliyorum. Sizce Miratech marka güvenilir mi? Daha önce bir erken gebelik testinde positif görüp kan vermistim, fakat negatif sonuc aldim. Ayni hayal kirikligini yasamak istemiyorum :( simdiden yorumlariniz icin tesekkürler
D9E86D1A-C81D-44DD-9649-2EFDDE33DC95.webp
E6CFC70D-E793-4D1E-8AAD-C4DA11765C13.webp

Merhaba hanimlar, benimde reglim 4 gün gecikti. Bu aksam 2 tane miratech marka gebelik testi yaptim. Biri bozuk (bence) ama digeri ilk saniyelerde hemen sonuc verdi. Fotograflarini ekliyorum. Sizce Miratech marka güvenilir mi? Daha önce bir erken gebelik testinde positif görüp kan vermistim, fakat negatif sonuc aldim. Ayni hayal kirikligini yasamak istemiyorum :KK43: simdiden yorumlariniz icin tesekkürler Eki Görüntüle 3232463 Eki Görüntüle 3232464
Bence var bozuk olsa ıkısındede cıkmazdı bu test cok guvenılır degıl yanliş sonusta verıyor ama genlde cızgıler dagılmiş sekılde oluyor bu testler pozıtıf

Arkadaşlar bir tane erken gebelik yaptım pozitif aynı marka normal kaset test yaptım negatif. Şimdi hangisi doğru ben anlamadım. Erken gebelik testinin bozuk olma ihtimali var mı
Days comfort marka test ise bu bende yalancı pozitif çıkardı
Çok güvenmeyin
Kaset testler beta 9 ken bile saptıyor ve hata payı en az testlerden.
Erken gebelik diye kelime oyunu ile kazıklanmamızdan başka birşey değil. Hepsi aynı hassaslıkta.
En iyisi kan verin.

Merhaba hanimlar, benimde reglim 4 gün gecikti. Bu aksam 2 tane miratech marka gebelik testi yaptim. Biri bozuk (bence) ama digeri ilk saniyelerde hemen sonuc verdi. Fotograflarini ekliyorum. Sizce Miratech marka güvenilir mi? Daha önce bir erken gebelik testinde positif görüp kan vermistim, fakat negatif sonuc aldim. Ayni hayal kirikligini yasamak istemiyorum :KK43: simdiden yorumlariniz icin tesekkürler Eki Görüntüle 3232463 Eki Görüntüle 3232464
İkisinin de bpzuk olma ihtimali var elbet ama düşük ihtimal. Başka bir marka daha alın bence ve sonuca göre kan verirsiniz

Days comfort marka test ise bu bende yalancı pozitif çıkardı
Çok güvenmeyin
Kaset testler beta 9 ken bile saptıyor ve hata payı en az testlerden.
Erken gebelik diye kelime oyunu ile kazıklanmamızdan başka birşey değil. Hepsi aynı hassaslıkta.
En iyisi kan verin.
Hayır miratech marka idi benim erken gebelik testi ve kaset test. Kaset testte yoktu ama erken gebelik testinde pozitif çıkarttı ve tabi ki hüsran

merhabalar, merak edenler, arastiranlar olur belki diye yaziyorum. Kan testi Beta 156 ile pozitif cikti. Hersey herkesin gönlüne göre olsun ❣️

merhabalar, merak edenler, arastiranlar olur belki diye yaziyorum. Kan testi Beta 156 ile pozitif cikti. Hersey herkesin gönlüne göre olsun ❣️
Tebrik ederim 😍 belirtileriniz var mıydı özellikle yerleşme kanaması dedikleri şey

Tebrik ederim 😍 belirtileriniz var mıydı özellikle yerleşme kanaması dedikleri şey
Cok tesekkürler, Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰 bende yerlesme kanamasi olmadi. Gögüs siskiniligi disinda hicbir belirtim olmadi. Adet olacagim günden bir iki gün önce adet belirtileri yasamaya basladim, kasik agrisi ve batmasi gibi. Birde sürekli az az beyaz akinti, bu kadar. Suan hicbisey yok, kendimi hic hamile hissetmiyorum 😅

Back
X