• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pozitif mi negatif mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xviola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
44
10
3
24
Sizce gebelik var mıı ilk defa bu kadar nett??
1000082399.webp
1000082398.webp

Hamile misin canım bende ilk defa klomen kullandım ya senin gebelik testini görünce sormak istedim merak ettim
Evet şuan 18 haftalığız çok şükür.ilk klomen tedavisinde olumlu sonuç aldık🙈 klomenden sonra yumurtalıklarkmın büyüyüp büyümediğine bakmak için gitmiştik kontrole,hiç büyümediğini en büyüğünün 6mm olduğunu söyledi gidip 5 gün sonra tekrar gel dedi çatlaması için 18 mm kadar olması lazımmış ben kontrole gidemedim tatile gitmiştik o günleri boş geçirme değerlendir dedi *(4 temmuzda kontrole gitmiştim tatilden önce)13 temmuzda döndük ve 25 temmuzda hamile olduğumu öğrendim son adet tarihimde 21 hazirandı :) inşallah sizdende güzel haberler alırız🫶

Evet şuan 18 haftalığız çok şükür.ilk klomen tedavisinde olumlu sonuç aldık🙈 klomenden sonra yumurtalıklarkmın büyüyüp büyümediğine bakmak için gitmiştik kontrole,hiç büyümediğini en büyüğünün 6mm olduğunu söyledi gidip 5 gün sonra tekrar gel dedi çatlaması için 18 mm kadar olması lazımmış ben kontrole gidemedim tatile gitmiştik o günleri boş geçirme değerlendir dedi *(4 temmuzda kontrole gitmiştim tatilden önce)13 temmuzda döndük ve 25 temmuzda hamile olduğumu öğrendim son adet tarihimde 21 hazirandı :) inşallah sizdende güzel haberler alırız🫶
Çok sevindim canım ne güzel ilk tedaviden olumlu sonuç almışsın sana mesaj attığım da bende tedavi sürecindeydim Klomen kullanip çatlatma iğnesi yaptım evde doktor 36. Saati degerlendir sonra bır dolu bir boş devam et demişti ben sadece çatlamanin 36. Saatini degerlendirebildim o yüzden mi olmadı bilmiyorum ama bugün adetim başladi maalesef. İğnenin 15. Günü test yapıp negatifi gördüm zaten o zaman başladım üzülmeye. Nasip herşey olmayacak oldu mu engel oluyo biseyler olacak oldu mu zamanj geldiyse engeller kaldırılıyo inşallah önümüzdeki aylarda nasip olursa bana da 🙂

Rabbim senin de bebeğini sağ salim kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin çok sevindim senin adına 🙂

Back
X