Pozitif mi negatif mi

My heaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
358
178
103
32
Merhaba arkadaşlar ☺️
10 aylık evliyim birtakım belirtiler oldu ve bu sabah aç olarak gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik Bi şekilde çıktı sizce pozitif mi negatif mi yardımcı olur musunuz ☺️Tşk ederim :anneadayı::KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 95

insallah hayal kirikligina ugramazsin canim .. ama daha gecen hafta ayni böyle yengemde cikdii .. ona defalarca hamilesin desem de inanmadi .. 3 gün önce aradi hamileyim diyee..
doktorum bana cok erken olunca böyle silik cikar demisdi..
hatta haftaya tekrar testle ugrasib para verme doktora git en iyisi :) insallah hamilesindir canim haber et bana mutlaka merak ettim :*

insallah hayal kirikligina ugramazsin canim .. ama daha gecen hafta ayni böyle yengemde cikdii .. ona defalarca hamilesin desem de inanmadi .. 3 gün önce aradi hamileyim diyee..
doktorum bana cok erken olunca böyle silik cikar demisdi..
hatta haftaya tekrar testle ugrasib para verme doktora git en iyisi :) insallah hamilesindir canim haber et bana mutlaka merak ettim :*
Çok teşekkür ederim bugün sabah olmaz artık bana Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah :)

Arkadaşlar mrb ben bugün kan verdim sonuç yarına belli olacak çok heyecanlıyım yalnız kafamı karıştıran lar oluyo ya fazla sıvı kaçtıysa oda silik ikinci çizgi gösterir falan diyolar doğru mu ?

Back
X