Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miiihamilesin canim tebrik ederim :) cok yenii sanirim .. haftaya tekrar yapmani tavsiye ederim :)
Çizgi çok belirgin değil o yüzden şüphelendim şimdi ben hamile miyim ?Pozitif Can'ım tebrikler![]()
Gerçekten miii
Evet Can'ım hamilesin muhtemelen çok yeni ne testler gördük Kk da seninki gayet net ve hamişsin hayırlı olsunÇizgi çok belirgin değil o yüzden şüphelendim şimdi ben hamile miyim ?
Çok teşekkür ederim darısı size olsun hayırlısıyla inşallahEvet Can'ım hamilesin muhtemelen çok yeni ne testler gördük Kk da seninki gayet net ve hamişsin hayırlı olsun![]()
Amin inşallah Can'ım hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dualarında olalımÇok teşekkür ederim darısı size olsun hayırlısıyla inşallah![]()
Çok teşekkür ederim bugün sabah olmaz artık bana Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah :)insallah hayal kirikligina ugramazsin canim .. ama daha gecen hafta ayni böyle yengemde cikdii .. ona defalarca hamilesin desem de inanmadi .. 3 gün önce aradi hamileyim diyee..
doktorum bana cok erken olunca böyle silik cikar demisdi..
hatta haftaya tekrar testle ugrasib para verme doktora git en iyisi :) insallah hamilesindir canim haber et bana mutlaka merak ettim :*
Çok teşekkür ederim bugün sabah olmaz artık bana Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah :)