İnşallah sağlıklı sıhhatli olur..tebrikler canım..Eki Görüntüle 1891935 Kızlar beklenmedik zaman da oldu ama sanırım pozitif sizce?
Ay bende çok Mutlu oluyorum kısmet işteŞöyle net pozitif örnekleri görünce , çok mutlu oluyorum..
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun :) Mayıs ayından beri deniyoruz ben artık umudumu yitirmiştim ki karşıma çıktı
Kurban olurum sende teyzesi olarak bişeyler ör yaniPozitifftir o pozitifff negatif olsa duramazdınnnnbebegimmm hayırlı ugurlu olsun. Allah bir avazda çıkarmanı nasip etsin inşallah
Başla örgülereiçime dogdu oglun olacak
Amiiiin...Kurban olurum sende teyzesi olarak bişeyler ör yanirabbim sana da tez zaman da nasip eder inşallah ve isteyen herkese inşallah
İlk kan testinde öğrendim zaten :) çarşamba günü hastaneye gittim yumurtalıklarımda batmalar oluyodu doktor enfeksiyon var dedi perşembe günü de bat tarihimdi ama olmadım zaten kan değerlerimde 305 çıktı pazartesi tekrar kan alıcak lar :)Çok stres yapmadığın dönemde olan oluyor zaten hep kendine dikkat et artık minik bi dünya var içinde hemen kan testi yaptır Can'ım
İlk kan testinde öğrendim zaten :) çarşamba günü hastaneye gittim yumurtalıklarımda batmalar oluyodu doktor enfeksiyon var dedi perşembe günü de bat tarihimdi ama olmadım zaten kan değerlerimde 305 çıktı pazartesi tekrar kan alıcak lar :)
İnşallah cnm bi aksilik çıkmadan kucağıma almayı da nasip eder rabbim :)Ay bebiş geliyor
Allah razı olsun canım çok sağolun valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))Hadi hayırlı olsun canım. Ne güzel bir test sonucu maşallah :)
benimki de aynen bu şekildeydi ve hatta aynı testten sanırım erken gebelik testi :) hayırlı uğurlu olsun inşallahBana çok net gelmedi yine yanılmışmıyımdır diye bi sorim dedim
Allah razı olsun cnm seninkide hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almak Nasip olsun inşallahbenimki de aynen bu şekildeydi ve hatta aynı testten sanırım erken gebelik testi :) hayırlı uğurlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?