Pozitif midir?

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun :) Mayıs ayından beri deniyoruz ben artık umudumu yitirmiştim ki karşıma çıktı

Pozitifftir o pozitifff negatif olsa duramazdınnnn bebegimmm hayırlı ugurlu olsun. Allah bir avazda çıkarmanı nasip etsin inşallah

Başla örgülere içime dogdu oglun olacak

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun :) Mayıs ayından beri deniyoruz ben artık umudumu yitirmiştim ki karşıma çıktı

Çok stres yapmadığın dönemde olan oluyor zaten hep kendine dikkat et artık minik bi dünya var içinde hemen kan testi yaptır Can'ım

Pozitifftir o pozitifff negatif olsa duramazdınnnn bebegimmm hayırlı ugurlu olsun. Allah bir avazda çıkarmanı nasip etsin inşallah

Başla örgülere içime dogdu oglun olacak
Kurban olurum sende teyzesi olarak bişeyler ör yani rabbim sana da tez zaman da nasip eder inşallah ve isteyen herkese inşallah

Çok stres yapmadığın dönemde olan oluyor zaten hep kendine dikkat et artık minik bi dünya var içinde hemen kan testi yaptır Can'ım
İlk kan testinde öğrendim zaten :) çarşamba günü hastaneye gittim yumurtalıklarımda batmalar oluyodu doktor enfeksiyon var dedi perşembe günü de bat tarihimdi ama olmadım zaten kan değerlerimde 305 çıktı pazartesi tekrar kan alıcak lar :)

benimki de aynen bu şekildeydi ve hatta aynı testten sanırım erken gebelik testi :) hayırlı uğurlu olsun inşallah
Allah razı olsun cnm seninkide hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almak Nasip olsun inşallah aynen cnm erken gebelik testi eşim almak istedi bende göstermez dedin 2 gün gecikmiştim oda gözüksün diye erken gebelik testi almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…