Pozitif negatif

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Kızlar merhaba size önemli bir sorum var tam 4 gündür sürekli gebelik testi yapıyorum ve her yaptığımda silik pembemsi bir çizgi görünüyor ama asla kontrol çizgisi kadar koyu olmuyor rengi. Genellikle 26-27 günde bir adet oluyorum ve geçen ay yani en son 27 temmuzda adet oldum ve bugün 29.gün hala olmadım. Adet olucakmış gibi kasıklarımda sancı var yaklaşık 1 haftadır. Asıl kan tahlilinde çıkıyor sonuçlar biliyorum ama doktora gidip olumsuz cevap almaktan korktum açıkçası ama bu testler niye böyle çıkıyor anlamıyorum yani yanlış pozitif veriyor olabilir mi yada adet donemindeyim diye onun hormonu etkiliyor olabilir mi kafam çok karışık size en son yani bu sabah yaptığım testlerin fotoğrafını koyuyorum iki tane yaptım bunları yorumlarsanız sevinirim çok teşekkür ederim bu arada adet agrimin olması da beni umutsuzluğa düşürüyor tuvalete gidiyorum oldum diye bir bakıyorum beyaz yada şeffaf bir akıntı gelmiş oluyor kafam çok karışık bugün aile hekimliğinde hemsireyle konuştum testleri gösterdim pozitif gebelik var dedi ama bilemiyorum adet ağrısı çok fazla çünkü bu arada sonuçlar ilk 5 dakikada çıkan sonuçlar

Eklentiler

• IMG20200825092644.webp
    IMG20200825092644.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 138
Gebelik var gibi gözüküyor
Sabah ilk idrar ile testi yenileyin

Hamilesiniz benim de böyleydi gün geçtikçe koyulasacak .
Sağlıkla kucaklayın insallah

Silik çizgi de olsa pozitif demek 2 Testinnde silik çıkmış bu yanıltmaz Yarın Bir kan verin iyice Netleşsin büyük ihtimalle hamilesiniz

Kaç konu oldu bu acep? Doktora gidip beta ile takip etseniz daha sağlıklı değil.mi ?

Bu konu bir dert sayilmaz. Buna benzer konular, hatta aynilari “gebelige hazirlik” bolumunde var ve hatta “pozitif idrar testleri” diye bir baslik altinda da yorumlaniyor.

Testlere gore pozitif ama kan testi vermeden kimse net bir sey soyleyemez.

Bu konu bir dert sayilmaz. Buna benzer konular, hatta aynilari “gebelige hazirlik” bolumunde var ve hatta “pozitif idrar testleri” diye bir baslik altinda da yorumlaniyor.

Testlere gore pozitif ama kan testi vermeden kimse net bir sey soyleyemez.
Haklısınız, peki yani bu testlerin yanlış sonuç verme ihtimali var mı yada hepsinde silik çizgi çıkar mı yani

Bende resmi görünce kendi heyecanımı hatırladım çok güzel bir duygu iki defa test yaptırdım sadece ikisi de pozitif çıkmıştı. Bu konuda şanslıyım. Şimdi icim bir tuhaf oldu bir daha o heyecanı yasayamicam iki çocuk yeter üçüncüsünü düşünmüyorum ama hamilelik de güzel şey bee :)

Bende resmi görünce kendi heyecanımı hatırladım çok güzel bir duygu iki defa test yaptırdım sadece ikisi de pozitif çıkmıştı. Bu konuda şanslıyım. Şimdi icim bir tuhaf oldu bir daha o heyecanı yasayamicam iki çocuk yeter üçüncüsünü düşünmüyorum ama hamilelik de güzel şey bee :)
Benim daha ilk inşallah:) umarım testler yanıltmıyordur da gerçekten pozitiftir.

Kan vermek en kesin çözüm olacak .Kafanızı daha fazla karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor yorumlar.Herkes farklı yaşıyor çünkü .Ayrıca testlerin küçükte olsa yanılma payı var.

Back
X