- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Kendi kendinize teşhis koymayın profesyonel yardım alın.Arkadaşlar ben bir türlü pozitif olamıyorum. Yani hep depresif, yorgun, negatifim. Bir insan görünce hemen dertlerimi dökmeye yer arıyorum. Belki bundan hiç arkadaşım yoktur. Böyle olduğumu da bir kaç kişiden sürekli kaygılısın sürekli negatifsin her şeyi kafaya takıyorsun dediklerinde durup kendime bir bakıp farkettim.Hiç psikolağa vs gitmedim ama şu anksiyete dedikleri şey sanırım benim vücut bulmuş halim. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek bildiğim sürekli dertlerimi, bana yapılan haksızlıkları, kötülükleri düşünüp düşünüp bu bataklıktan çıkamamak.Sanki sonsuz depresyon içindeyim.Yengeç burcuyum birde.Çoğu yengeç eğlenceli diye biliyorum. Off off. Bana yardım edin lütfen.
Canım merhaba kan tahlili yaptırdınmı ?belki kronik bir rahatsızlığın olabilir tiroid,haşimoto,demir eksikliği gibi mesela bunlar da ruh halini etkileyen rahatsızlıklar çünküArkadaşlar ben bir türlü pozitif olamıyorum. Yani hep depresif, yorgun, negatifim. Bir insan görünce hemen dertlerimi dökmeye yer arıyorum. Belki bundan hiç arkadaşım yoktur. Böyle olduğumu da bir kaç kişiden sürekli kaygılısın sürekli negatifsin her şeyi kafaya takıyorsun dediklerinde durup kendime bir bakıp farkettim.Hiç psikolağa vs gitmedim ama şu anksiyete dedikleri şey sanırım benim vücut bulmuş halim. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek bildiğim sürekli dertlerimi, bana yapılan haksızlıkları, kötülükleri düşünüp düşünüp bu bataklıktan çıkamamak.Sanki sonsuz depresyon içindeyim.Yengeç burcuyum birde.Çoğu yengeç eğlenceli diye biliyorum. Off off. Bana yardım edin lütfen.
Teşekkür ederim. Teşhis koymak değil de kendimce bir tahmin.Kendi kendinize teşhis koymayın profesyonel yardım alın.
Ortamınızı değiştirmeyi deneyin, yeni bir başlangıç yapmak için kendinize fırsat yaratınArkadaşlar ben bir türlü pozitif olamıyorum. Yani hep depresif, yorgun, negatifim. Bir insan görünce hemen dertlerimi dökmeye yer arıyorum. Belki bundan hiç arkadaşım yoktur. Böyle olduğumu da bir kaç kişiden sürekli kaygılısın sürekli negatifsin her şeyi kafaya takıyorsun dediklerinde durup kendime bir bakıp farkettim.Hiç psikolağa vs gitmedim ama şu anksiyete dedikleri şey sanırım benim vücut bulmuş halim. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek bildiğim sürekli dertlerimi, bana yapılan haksızlıkları, kötülükleri düşünüp düşünüp bu bataklıktan çıkamamak.Sanki sonsuz depresyon içindeyim.Yengeç burcuyum birde.Çoğu yengeç eğlenceli diye biliyorum. Off off. Bana yardım edin lütfen.
Senin adına çok sevindim. Evet bu evrene mesaj olayına bende inanıyorum.Benim eşim yengeç ve acayip eğleniyoruz.
Hatta çoğu konu da benden daha pozitiftir.
Burçla çok alakası olduğunu sanmıyorum o yüzden.
Hayata bakış açını değiştir.
Hem bu evrene mesaj olayı var ya o da gerçek bence :)
Sonucunda nasıl mesaj veriyorsan öyle yaşıyorsun.
Bir hafta önce yaptırdım. Aynı böyle düşünüp. Ama sonuçlar iyi.Canım merhaba kan tahlili yaptırdınmı ?belki kronik bir rahatsızlığın olabilir tiroid,haşimoto,demir eksikliği gibi mesela bunlar da ruh halini etkileyen rahatsızlıklar çünkü
Senin adına çok sevindim. Evet bu evrene mesaj olayına bende inanıyorum.
Teşekkür ederim. Dikkate alacağım .Ortamınızı değiştirmeyi deneyin, yeni bir başlangıç yapmak için kendinize fırsat yaratın
Valla bende yengeç burcuyum ve uzun zamandır bende yorgun bitkin ve negatifmArkadaşlar ben bir türlü pozitif olamıyorum. Yani hep depresif, yorgun, negatifim. Bir insan görünce hemen dertlerimi dökmeye yer arıyorum. Belki bundan hiç arkadaşım yoktur. Böyle olduğumu da bir kaç kişiden sürekli kaygılısın sürekli negatifsin her şeyi kafaya takıyorsun dediklerinde durup kendime bir bakıp farkettim.Hiç psikolağa vs gitmedim ama şu anksiyete dedikleri şey sanırım benim vücut bulmuş halim. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek bildiğim sürekli dertlerimi, bana yapılan haksızlıkları, kötülükleri düşünüp düşünüp bu bataklıktan çıkamamak.Sanki sonsuz depresyon içindeyim.Yengeç burcuyum birde.Çoğu yengeç eğlenceli diye biliyorum. Off off. Bana yardım edin lütfen.
Tahminler sizi daha çok negatif etkiler. Destek alırsanız sizin için çözüm olabilir.Teşekkür ederim. Teşhis koymak değil de kendimce bir tahmin.
Biliyorum. Umarım buna dur derim.Evet malesef hep şikayet eden insanlar itici. İster istemez zamanla uzaklaşıyorsun onlardan.
Durumuna üzüldüm sende içindekileri dökmek, anlatarak rahatlamak istiyorsun belki ama sürekli negatif konuşmalarınla karşındakini de darlıyorsun bu yüzden muhabbet etmek istemiyorlar bence.Arkadaşlar ben bir türlü pozitif olamıyorum. Yani hep depresif, yorgun, negatifim. Bir insan görünce hemen dertlerimi dökmeye yer arıyorum. Belki bundan hiç arkadaşım yoktur. Böyle olduğumu da bir kaç kişiden sürekli kaygılısın sürekli negatifsin her şeyi kafaya takıyorsun dediklerinde durup kendime bir bakıp farkettim.Hiç psikolağa vs gitmedim ama şu anksiyete dedikleri şey sanırım benim vücut bulmuş halim. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek bildiğim sürekli dertlerimi, bana yapılan haksızlıkları, kötülükleri düşünüp düşünüp bu bataklıktan çıkamamak.Sanki sonsuz depresyon içindeyim.Yengeç burcuyum birde.Çoğu yengeç eğlenceli diye biliyorum. Off off. Bana yardım edin lütfen.
İnşallah geçicidir ya.Valla bende yengeç burcuyum ve uzun zamandır bende yorgun bitkin ve negatifm
Geçici bir dönemdir diye umuyorum
Eşimde yengeç burcu o benm gibi değil
Teşekkür ederim Yazdıklarınız için. Sanırım profesyonel yardım en iyisi olacak.Durumuna üzüldüm sende içindekileri dökmek, anlatarak rahatlamak istiyorsun belki ama sürekli negatif konuşmalarınla karşındakini de darlıyorsun bu yüzden muhabbet etmek istemiyorlar bence.
Şahsen ben kıramayıp dinlesem de böyle insanlar enerjimi sömürdüğü için muhabbete girmekten kaçıyorum.
Bence bir psikolağa gidip anlatırsan çözümü bulma anlamında da destek almış olursun.
Yok hayır neden yanlış anlayayım ki. Kendi halimin farkındayım. Ama buna nasıl dur diyeceğimi bilmiyorum.Tahminler sizi daha çok negatif etkiler. Destek alırsanız sizin için çözüm olabilir.
Yanlış anlamayın benim de etrafımda negatif insanların olmasına tahammülüm yok. Bir yere kadar idare edilebiliyorlar ama sonra negatifliği bana geçince uzaklaşıyorum o kişiden.
Eveet olumlama videosu ve pozitifliğe meyil kitapları güzel fikir. Teşekkür ederimNegatif olmak makbul şimdi.
Pozitif olanı karantinaya alıyorlar
Tamam ciddi oluyorum..
Bence biraz ortam değiştirin mümkün olduğunca, kendi probleminizin farkında olmanız da güzel.
Olumlama videoları var veya pozitifliğe dair kitaplar. Bardağa daima dolu tarafından bakmakla başlayabilirsiniz.
Evrene mesaj mı gönderirsiniz Allaha dua mı edersiniz artık sizi ne rahatlatıyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?