Pozitif olamıyorum

Arkadaşlar ben bir türlü pozitif olamıyorum. Yani hep depresif, yorgun, negatifim. Bir insan görünce hemen dertlerimi dökmeye yer arıyorum. Belki bundan hiç arkadaşım yoktur. Böyle olduğumu da bir kaç kişiden sürekli kaygılısın sürekli negatifsin her şeyi kafaya takıyorsun dediklerinde durup kendime bir bakıp farkettim.Hiç psikolağa vs gitmedim ama şu anksiyete dedikleri şey sanırım benim vücut bulmuş halim. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek bildiğim sürekli dertlerimi, bana yapılan haksızlıkları, kötülükleri düşünüp düşünüp bu bataklıktan çıkamamak.Sanki sonsuz depresyon içindeyim.Yengeç burcuyum birde.Çoğu yengeç eğlenceli diye biliyorum. Off off. Bana yardım edin lütfen.
Dopamin detoksunu bir deneyinsene. Ben de çok istiyorum ama şu an internetten kopmam mümkün değil işlerim aksar. Meditasyonu da deneyin. Müthiş bir deneyim oluyor. Durumunuzda iyileşme olmazsa psikolojik destek de alırsınız.

Arkadaşlar ben bir türlü pozitif olamıyorum. Yani hep depresif, yorgun, negatifim. Bir insan görünce hemen dertlerimi dökmeye yer arıyorum. Belki bundan hiç arkadaşım yoktur. Böyle olduğumu da bir kaç kişiden sürekli kaygılısın sürekli negatifsin her şeyi kafaya takıyorsun dediklerinde durup kendime bir bakıp farkettim.Hiç psikolağa vs gitmedim ama şu anksiyete dedikleri şey sanırım benim vücut bulmuş halim. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek bildiğim sürekli dertlerimi, bana yapılan haksızlıkları, kötülükleri düşünüp düşünüp bu bataklıktan çıkamamak.Sanki sonsuz depresyon içindeyim.Yengeç burcuyum birde.Çoğu yengeç eğlenceli diye biliyorum. Off off. Bana yardım edin lütfen.

psikolojik yardım olur, enerji ile uğraşanlar var onlarla görüşmek olur.. hangisi olursa olsun ivedilikle destek alman şart. kendi kendine çözebileceğin bir durumun yok belli ki. ve insanlar haklılar, kimse çevresinde negatiflik yayan birini istemez ve arkadaşın olmadıkça da iyice dibe vurursun. bu çıkmaz bi döngü olarak devam eder ve büyüdükçe büyür..

Dopamin detoksunu bir deneyinsene. Ben de çok istiyorum ama şu an internetten kopmam mümkün değil işlerim aksar. Meditasyonu da deneyin. Müthiş bir deneyim oluyor. Durumunuzda iyileşme olmazsa psikolojik destek de alırsınız.
Kesinlikle bunu da listeye ekliyorum yapacağım. Çok teşekkür ederim Yazdıklarınız için. 😊

negatifff yapıyorlar bazen:işsiz:harika birgündü az önce kayınvalide telf. etti negatifffffff negatifffff:kızgın::kızgın::kızgın:seni bütün negatif yapanları cıkar

Bende sizin gibi yengecim..maalesef burcumuzun genel bir özelliği olarak çok duygusalız,alınganız ve kafaya çok takıyoruz..ondan birşeylerin üstesinden zor geliyoruz..

Bos ve yalniz kalmamani tavsiye ederim bu dusunceler yalnizliga bayilir ,sana yapilan haksizliklar yanlarina kalmayacak bunu bil hayatina devam et kuzum illa dert anlatacakdan gulumseyerek anlat gulmek hormon dengesini degistiriyor yalandan da olsa gülumse hayir yani burcun da musaitmis neseye mutluluga bence degerlendir

Yalniz aklima ne geldi ; bir belgesel izlemistim yengec cok susamis yagmur yagiyor kaldirmis kiskaclarini agzina su girsin diye ugrasiyor 😍😍😍kii konuyla alakasi yok fakat yengec iyidir

Meditasyon yapın.instagramda pozitifgelisim adli bir sayfa var.ordaki meditasyonlar cok ise yarar sizde de

Back
X