Pozitif olmak kendini kandırmakmış

En çokta evrene pozitif enerji sal patates gelsin kısmı güldürüyor beni. Bana gele gele çürük domates geliyor:) Kabul ettim ilahi /adalet aramıyorum.

Astroloji, karma bir nebze. Onların da kendi icinde çelişkileri var. Dog, yasa ve öl. Iyi/kotu bi insan olarak ölmek tamamen senin tercihin.

Kızlar hayatımda hrp pozitif olayım dedim.olumlu düşünrsem olumlu olur herşey dedim.bu beb köpeği ısırmayacağım için köpeğin de beni ısırmamasunı beklemek kadar saçmaymış.hayatımda hep kişisel gelişim kitapları okudum ve bu kitaplar herşeyi düşünceye bağlıyorlardı.
Hayatta önemli olan gerçekçi olmakmış.o zaman soruyorum bu kişisel gelişim kitapları yararlı olacağı yerde zararlı olmuyor mu
Siz olayı fazlasıyla yanlış anlamışsınız.

Kendini bi "tavır" sergilemeye zorlayan her insan aslında gostermek istedigi tavrın tam zıttına çoktan ikna etmiştir, başka bi deyişle bi insan sürekli kendine "pozitif olayım" "hayata olumlu bakayım" diye telkinlerde bulunuyorsa o kişi çoktan negatif bi bakıs açısına sahiptir, kişinin kendi kendine yaptıgı cılız telkinler de o negatif tutumu iyice yerine sabitlemekten baska bi ise yaramaz cogunlukla.

İnsanın hayata baktıgı pencereyi degistirmesi cok zor bi sey, kalıplarımızın, ön yargılarımızın, bizi negatif olmaya iten seylerin cogunlukla farkında bile degiliz ki. Once sebepleri anlıcak bilinc duzeyine ulasmak lazım. Bu noktada ciddi sorunlarınız varsa uzman yardımı sart kesinlikle.

Kagıt israfı olan kitaplara gelince; ipini koparan kendini kisisel gelisim yazarlıgına vermese dunya cok daha guzel bi yer olacak orası kesin.

Pozitif olmak her zaman işinizi ve hayatınızı kolaylaştırır
Gerçekçi bir pozitiflikten bahsediyorum
Yoksa bende gözümü kapatıp evrene mesaj falan yollamıyorum
Olumsuz aksi bir sürü şey oluyor tabi hayatımda ama ben vardır bi hayr düsturundan yola çıkıp önüme bakarım
Ne yaşarsak yaşayalım hep daha kötüsü yada daha iyisi vardır her zaman
Çözüm odaklıyım , kolay kolay kendimi bırakmam
Sorunlar geçiçidir, zamanı gelince hallolur
Ayrıca ters çaba kavramını araştırın derim

Valla bencede örnek vereyim pozitif olayım diyorum herşey geçecek en azından ay sonunda eşim izne çıkacak bizde görüşücez özledik diyorum. O kadar pozitif düşünüyorum ama birde haber geliyor ki bir sonraki hafta izne çıkacak oluyor . Ama ben çocuk gibi günlerce bu haftayı beklemiştim ne oldu hiçççç. Şimdi tayinle ilgili olumlu mu düşünsem yoksa aman zaten olmaz mı desem karar veremiyorum

Valla bencede örnek vereyim pozitif olayım diyorum herşey geçecek en azından ay sonunda eşim izne çıkacak bizde görüşücez özledik diyorum. O kadar pozitif düşünüyorum ama birde haber geliyor ki bir sonraki hafta izne çıkacak oluyor . Ama ben çocuk gibi günlerce bu haftayı beklemiştim ne oldu hiçççç. Şimdi tayinle ilgili olumlu mu düşünsem yoksa aman zaten olmaz mı desem karar veremiyorum
Olmaz diye dusun:) icten ice umut et ama:)) kimseye soleme buyusu kacmasin:)) yavrum senin su koca hasretine cok uzuluyoz forumcak. Kavussaniz cok mutlu olcaz:))

Kızlar hayatımda hrp pozitif olayım dedim.olumlu düşünrsem olumlu olur herşey dedim.bu beb köpeği ısırmayacağım için köpeğin de beni ısırmamasunı beklemek kadar saçmaymış.hayatımda hep kişisel gelişim kitapları okudum ve bu kitaplar herşeyi düşünceye bağlıyorlardı.
Hayatta önemli olan gerçekçi olmakmış.o zaman soruyorum bu kişisel gelişim kitapları yararlı olacağı yerde zararlı olmuyor mu

Hayata pozitif bakmak güzel birseydir arkadaşım seni zinde tutar mutlu eder.. Sakın bakış açını degistirme herseye güzel bakki güzel olsun... Kimsenin senin hayat enerjini sömürmesine herşeye negatif bakan bir insan yapmasına musade etme... Her gordugun insana bu bana zarar verirmi bu kotu niyetlimi bu kuyumu kazarmi bu samimi diye bakarsan ... O cocuksu masumlugunu samimiyetini kaybedersin mutsuz bir insan olursun... Bu demek degil ki heer lafi kaldirin size yapilana goz yumun... Gozunuz acik olsun ama bu pozitifliginizide engellemesin bence..

Aslansın ,kaplansın, yaparsın tarzı ucuz kişisel gelişim kitapları saçmalık tabi. Ama konunun uzmanı olan psikiyatrist, psikolog yazarların yazdıkları oldukça faydalı. Örneğin David burns iyi hissetmek.

Ayrıca "iyi düşün iyi olsun" teması saçmalık değil Bilişsel davranışçı terapi der ki dünyayı kendi düşünce sistemlerinle algılarsın ve onlardaki çarpıklık tüm hayatını felç eder

Kendini gerçekleştiren kehanet diye bir kavram var araştırın. Sürekli olumsuz düşünmek olumsuzluğu çeker. Ama buradaki olumluluk gerçekliği bırakan bir olumluluk değil, hayatı cesaretle iyisiyle kötüsüyle kucaklayıp olumlu çözüm yolları geliştirmek.

Butun mesele kabullenmekte...herseyi ve herkesi oldugu gibi kabul etmek,ardindan zaten koşulsuz sevgi dogar...biri sana bir kotuluk yapmış olabilir,prensiplerine gore artik hayatinda yer etmesini istemeyebilirsin ama onunla hep iyi gunlerini hatırlarsin bu iste kosulsuz sevgidir ve enerjisel olarak bu sana cok sey kazandirir...senin enerji frekansin yuksek oldugu icin daha dusuk frekanslari goremezsin...ancak sana denk olanlar...bu herkezin hayatinda boyle...ve bu ispatlanmis seylerdir yani frekansin varligi cansiz maddede bile....

Olmaz diye dusun:) icten ice umut et ama:)) kimseye soleme buyusu kacmasin:)) yavrum senin su koca hasretine cok uzuluyoz forumcak. Kavussaniz cok mutlu olcaz:))
Ya bu sefer evrene olumsuz enerji gidiyor nasıl olacak:halay: 5 aydır uzağız baby zor :KK12:

Kavusun artik kavusun yetti gari:))) evreni salla hayirlisini iste:)
Kayınvalidem sürekli birşey konuşulunca bu tayin iş vs nasip kısmet diyip duruyor beni sinir basıyor. Allahım evrene olumlu enerji yolluyorum istediğimiz hayırlısı ile olsun lütfen :KK45:

Pozitif nasil olunuyor bi bana anlatsana.

Kayınvalidem sürekli birşey konuşulunca bu tayin iş vs nasip kısmet diyip duruyor beni sinir basıyor. Allahım evrene olumlu enerji yolluyorum istediğimiz hayırlısı ile olsun lütfen :KK45:
Haha kadin yanlis bise demiyoki:)) sen kadina sinir oluyon ya ondan:))

Niyeki? Senin kocansa onunda oglu?? Dimi:)
Evet işte bende neden böyle rahat anlamıyorum . Tuzu kuru o kendi yatağında yatıyor kendi evinde . Ama biz neredeyiz ne durumdayız ona bakmak gerek . Birşey olunca başlıyor bu onun işi bu onun işi demeye . Benim evime geldi 1 hafta kaldı koşarak kocam evim diye gitti ben 5 aydır göçebe gibi oradan oraya gidiyorum bi annem bi onun evi . Böyle karşımda konuşması beni sinir ediyor . Yoksa iyi insan seviyorum . Birtek derdim eşimle ilgili umursamaz olmaları

Evet işte bende neden böyle rahat anlamıyorum . Tuzu kuru o kendi yatağında yatıyor kendi evinde . Ama biz neredeyiz ne durumdayız ona bakmak gerek . Birşey olunca başlıyor bu onun işi bu onun işi demeye . Benim evime geldi 1 hafta kaldı koşarak kocam evim diye gitti ben 5 şudur göçebe gibi oradan oraya gidiyorum bi annem bi onun evi . Böyle karşımda konuşması beni sinir ediyor . Yoksa iyi insan seviyorum . Birtek derdim eşimle ilgili umursamaz olmaları
Belki o da sana teselli olsun diye diyodur.

Aynı anda Realist ve pozitif olmak en iyisi

Olumludan kasıt rahat insan olmak galiba .Diger türlü canını sıktığınla kalırsın .Zaten bir olay olmadan daha insanın kendini kasması sacmalık .
Hayatımda geriye dönük canımı sıkan olaylara bakınca bu olayda sonunda böyle oldu,bana bu duyguyu şu erdemi kazandırdı.O kadarda canımı sıkmasam iyiymis dedim hep.

:KK58:
Belki o da sana teselli olsun diye diyodur.
Kızım haklısın zor falan filan desin böyle rahat olunca olmuyor inan bana .
Dün annemler ona yemeğe geldi . Yemek masasında kendi babam biz kızımla sürekli haber izledik operasyonu haberlerden takip ettik kızım zor zamanlar geçirdi diyor . Kp ve kv biz hiç izlemedik bakmadık diyorlar niye bakmadınız o adam benim kocam babamın damadı senin neyin acaba? Kp ben telefonda konuşuyorum sesi iyi dedi birşey olsa kötü olur diyor eşim sürekli numara yapıyor telefonda :KK53: kafalarına bomba yağıyor aslında

Back
X