• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif olur mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi htnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

htnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
77
9
1
27
Hanımlar selam, korunmadan birlikte olduğu gün yumurtlama akıntım başladı(çocuk düşünmüyorum) bende tedirgin olmuştum. 14 gün geçti test yaptım negatif. Adetime 1 hafta var pozitife dönmez değil mi ? Yani olsaydı çıkardı. Adetten sonra yumurtlayanlardanım çıkardı yani diye düşünüyorum

selam, adet öncesi olduğu için pozitife dönebilir. kan testi yaptırırsan daha net sonuç alırsın.

Geç döllenme olursa çıkmaz canım 1 hafta varmış adetiniz bekleyin test yapın
göğüslerim 4 gündür çok kötü ağrıyor geçmeyen mide yanmam var ve ilişkiden sonraki 10. Gün idi böyle sanki boşluğa düşüyormuşum gibi dengemi kaybettim birkaç gür sürdü ara ara yani baş dönmesi hiç yaşamadığım için böyle bir şey mi bilmiyorum 🙄🙄 kasıklarım bacaklarıma doğru böyle batmalar oluyor zaten bunlar şüzünden çok şüphelendim.. bir kerelik dikkatsizlik böyle uğraştırıyor işte

Hanımlar selam, korunmadan birlikte olduğu gün yumurtlama akıntım başladı(çocuk düşünmüyorum) bende tedirgin olmuştum. 14 gün geçti test yaptım negatif. Adetime 1 hafta var pozitife dönmez değil mi ? Yani olsaydı çıkardı. Adetten sonra yumurtlayanlardanım çıkardı yani diye düşünüyorum
Canım gebelik olduysa yükselme ihtimali var regline yakın tekrardan testi yap ya da kan testi verebiliyorsan ver çıkar

İlişki üzerinden 14 gün geçtiyse çıkma ihtimali yüksek. Ya da bi iki gün daha beklersen daha kesin olur.
Verdim, negatif ama çok kötüyüm kasıklarım midem bacaklarım.. enfeksiyon da yok bilmiyorum artık bıktım yani 1 haftadır

Back
X