• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif sonucu hangi merkezde, hangi doktorlar aldınız?

kavun_ici

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
145
0
116
İstanbul
Arkadaşlar aramızda defalarca negatif sonuç alan veya bu işe yeni gireşecek olup doktor arayan çok kişi var. Pozitif sonuç alan arkadaşlar hangi hastane ve doktor ile ile başarılı oldukları bizimle paylaşırlarsa doğru sonuçlara ulaşan bir istatistik yapabiliriz diye düşünüyorum. Lütfen bu önemli bilgiyi bizlerle paylaşın. Her başarı yeni bir umut olacaktır :65:

ben pozitif sonucumu maya tüp bebek merkezinde aldım arkadaşlar.şimdi doğumuma çok az kaldı.inşallah sizlerde benim tattığım bu güzel duyguları tadarsınız inşallahhhhhhhh

ne kadar kötü yaa demekki hiç pozitif alan yok yada bebeğine kavuşanların işi bittiği için yazmıyorlar

canım yanlış düşünüyorsun zaten butip bir topiğimiz var yeni bir topik yerine sizlerifde oraya bekleriz sonuçta bu insanlar hamile 24 saat nette oolamadıkları için yeni topiklerle ilgilenemiorlar sizleride bizim topiğe beklerin orda isstediğiniz bilgiyi aalabilirsiniz herkezin merkezi listede yazılı zaten merak ettiğinize doktorunu sürecini birinci ağızdan sorarsınız topiğimizin adı
pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler

gelmezsenizde ben kendi adıma yorumumu yzayım
haydarpaşa gata tedavi yerim doktorum Ali Rüştü Ergür ama ben gatanın son tüp bebekle transfer olan hasttASITIM BÖLÜM KAPANDI ve bildiğim kadarıyla rüştübeyde emekliliğini istedi yani benimki şanstı son hasta ve pozitif sonuç şükür rabbim herkeze asip etsin

Son düzenleme:
nurcan arkadaşımızın dediği gibi arkadaşlar bizim topiğede bekleriz merkezlerimiz yazıyor sorularınıza ilgiyle cevap alıcağınıza eminim. Benim tedavi olduğum merkez bursa acı badem hastenesi şahin zeteroğlu Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sizlerede hasip etsin.

merhaba arkadaşlar ben şahin zeteroğlu hastasıyım 3 defa başka merkezde aşılama yapyırdım sonuç alamadım...4.kez başka merkezde tüp bebek denedim yinede sonuç alamadım.şahin zeteroğlunda ilk denememizde mutlu sona ulaştık.ve şuanda ikiz bebeklerim var.ve ben bu bebeklere sahip olduysam önce allahın sonrada şahin zeteroğlunun sayesindedir.çünkü şahin bey profosyenel bir hekim olarak hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı.bursa acıbadem hastahanesi şahinzeteroğlunu herkese tavsiye ederim.ayrıca 15 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım ve ikiz bebek sahibiyim...

Back
X