• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif tarafım yok mu benim yaa

Bunu bana biçok kişi der ama ben bunun biraz işlevinide görmek istiyorum.
Kendenden bi insan nefret eder mi ediyorum zaman zaman..
Gerçekten yani..
Mesafem vardır herkesle çok yakın olduğum arkadaş sayısı bi elin parmaklarını geçmez yakın arkadaşlarımda baygı duyar bana ama böyle mecburi konuştuğum kişilerde daha ilk konuşmada bi ezikleme durumu baş gösteriyo anca 4 5 arkadaşım vardır benim yaşıtlarım çete gibi arkadaş grupları var ama sayılıyolar
Ben nerde hata yapıyorum

lise yıllarında dersan zamnında bazen bana da olurdurdu başkası hemen ilk girdiği ortamda seçilir bi ilgi görür bi yakınlık oysaki ben onun dediğini söylesem bi ezikleme çabası
bunun sebebi ne biliyomusun kendime olan özgüvenin azlığı zamnla arttıkça gördümki söz sahibiyim sana şakamı yapıldı şakayla karşılık ver sana bi suçlamamı yapıldı kendini savunmak yerine atağa geç zamnla geçecek merak etme

lise yıllarında dersan zamnında bazen bana da olurdurdu başkası hemen ilk girdiği ortamda seçilir bi ilgi görür bi yakınlık oysaki ben onun dediğini söylesem bi ezikleme çabası
bunun sebebi ne biliyomusun kendime olan özgüvenin azlığı zamnla arttıkça gördümki söz sahibiyim sana şakamı yapıldı şakayla karşılık ver sana bi suçlamamı yapıldı kendini savunmak yerine atağa geç zamnla geçecek merak etme

Evet aynen böyle.

Nasıl atağa geç yani ?

bugünden itibaren mesala seni bozmak adına bi laf söylendi hiç umursama umursasanda belli etme çünkü senin tavırların karşındakini güçlü hale getiriyor zaten zamn içinde göreceksin ki kötü niyetli insanlar laf çarpar aleyhinde gezer sende kendin gibi birilerini bulana dek elindekilere onların sana davrandığı gibi muamele edeceksin gülüp geçeceksin:51::51::51::51::51:
Evet aynen böyle.

Nasıl atağa geç yani ?

bugünden itibaren mesala seni bozmak adına bi laf söylendi hiç umursama umursasanda belli etme çünkü senin tavırların karşındakini güçlü hale getiriyor zaten zamn içinde göreceksin ki kötü niyetli insanlar laf çarpar aleyhinde gezer sende kendin gibi birilerini bulana dek elindekilere onların sana davrandığı gibi muamele edeceksin gülüp geçeceksin:51::51::51::51::51:

inşALLAH etkili olur.
Çünkü moralimi bozuyo ergen psikolojisi değil bu

Vazgeçmiyorum ve 1yıl önceki halimden dahada iyi yönlerim oluşmaya bayladı bunca olumsuzluğa rağmen ama gelin görünki bi ezileme var ortada.
Hem yakın olmadığım kişiler yapıyo üstelik % 98i bunu yapıyor

Canım bazı kişiler insanların zaafları üzerinden hareket ediyor. Sen kendin böyle olduğunu etrafına aksettirmezsen onlar sana bunu yapamaz. En önemlisi tepki koymalısın ki bir daha yapamasın. Çünkü sen sana yapılana sessiz kalırsan katlanarak devam eder bu durum.Sıkıntılarını özel durumlarını yakın olmadığın insanlarla paylaşma. Nitekim bu yakınlarınlada paylaşma. Kimin ne olcağı belli değil. Ailen bilse yeter.

Canım bazı kişiler insanların zaafları üzerinden hareket ediyor. Sen kendin böyle olduğunu etrafına aksettirmezsen onlar sana bunu yapamaz. En önemlisi tepki koymalısın ki bir daha yapamasın. Çünkü sen sana yapılana sessiz kalırsan katlanarak devam eder bu durum.Sıkıntılarını özel durumlarını yakın olmadığın insanlarla paylaşma. Nitekim bu yakınlarınlada paylaşma. Kimin ne olcağı belli değil. Ailen bilse yeter.

Zaten arkadaşlarımla özel konuları konuşmam pek.
Ailemle dertleşirim rahat rahat.
Tepke verselerde sonuçta ailem derim ama bi arkadaş tepki verince huzursuz oluyo insan.

Back
X